Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPUSTILI VAŽNE BODOVE

Predstavnik Hajduka se žalio nakon utakmice: Lopte nisu bile dovoljno napumpane!

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/26
24.02.2024.
u 20:30

"Želimo obavijestiti nogometnu javnost da smo promptno pokrenuli internu kontrolu lopti nakon odigrane utakmice i zaprimljene prijave. Navedenim je utvrđeno da su sve lopte bile adekvatno napumpane", stoji u priopćenju NK Varaždina

Hajduk je na gostovanju kod Varaždina pretrpio gorko razočaranje nakon što su remijem (1:1) ispustili dva boda. Tako su bijeli ostali drugi na prvenstvenoj tablici, bod iza Rijeke i pet ispred Dinama. Međutim, najveći rivali sutra igraju derbi na Maksimiru, a samo bi remi održao stanje kakvo je bilo prije 24. kola.

Prvi je pogodak u utakmici zabio Leon Belcar u 40. minuti. Zatim su u 51. minuti domaćini ostali bez Marka Dabre koji je zaradio drugi žuti karton. Niko Sigur je izjednačio u 61. minuti, a u 81. minuti je gol Marka Livaje za preokret poništen zbog zaleđa Filipa Uremovića.

GALERIJA Hajduk ispustio bodove u Varaždinu! (1:1) VAR poništio gol Livaje i pokvario planove bijelih

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
1/26

Osim velikog razočaranja navijača splitskog kluba, na kraju utakmice se zanimljiv detalj pojavio u zapisniku unutar rubrike Zapažanja delegata. "Predstavnik Hajduka, g. Stjepan Badrov, nakon utakmice uložio je usmeni prigovor da lopte za igru nisu bile dovoljno napumpane te su se u nekoliko navrata morale zamijeniti", stoji u zapisniku.

Varaždinci su obavili provjeru i odgovorili. "Shodno prijavi predstavnika gostujuće momčadi, a vezano uz prigovor da lopte za današnju utakmicu nisu bile dovoljno napumpane - ovim putem želimo obavijestiti nogometnu javnost da smo promptno pokrenuli internu kontrolu lopti nakon odigrane utakmice i zaprimljene prijave. Navedenim je utvrđeno da su sve lopte bile adekvatno napumpane prema PNI (Pravilima nogometne igre)", stoji u službenom priopćenju Varaždina.

VEZANI ČLANCI:

Hajduk je iz prvog dijela sezone izašao kao jesenski prvak. Drugi dio sezone nije započeo jednako oportuno koliko je prvi završio. Otvorili su ga bolnim porazom od Rijeke na Poljudu (2:1). Najprije su izvukli samo bod protiv Osijeka (1:1), a sad i protiv Varaždina. Pobjede su zabilježili protiv Slaven Belupa (4:0) te Rudeša (2:0).

Ono što poziciju bijelih čini neugodnijom jest činjenica da Dinamo ima dvije utakmice manje, a Rijeka jednu. Dakako, glavni rivali bijelih ne moraju iskoristiti te prilike za prikupljanje bodova, ali to ne umanjuje njihov značaj, koji će biti sve veći kako će sezona odmicati.

VIDEO Vatreni hajdukovci iz Rijeke objasnili zašto cijeli život navijaju za Bijele

Komentara 19

RO
Romeo2249
21:15 24.02.2024.

Posaljite Jarnija Veica i onog slavnog golmana Balica .da prvjere dali su lppte bile dovoljno napumpane.

KU
Kujttim
20:49 24.02.2024.

Ok, Hajduk je izgubio 2 boda, to još i mogu razumijeti, ali ako u službeni zapisnik ideš izjavljivati prigovor da lopte nisu bile dovoljno napumpane, onda daješ materijala da se sprdaju s klubom. Hajduk je preveliko ime, ima najviše navijača, i te stvari poput - lopte nisu bile dovoljno napumpane - govore o totalnoj nemoći igrača. Ovu utakmicu Hajduk je morao dobiti na silu, pa makar se igralo s krpenom loptom. Ovo je sramota za klub.

PE
Pentagon
21:18 24.02.2024.

Opet svi drugi krivi. I opet ništa od titule, ostale su fritule!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije