Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dizat će atmosferu

Predstavljena službena pjesma Europskog prvenstva, sviđa li vam se?

Domagoj Duvnjak - Hrvatska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
06.12.2017.
u 13:37

U pripremi je i snimanje spota te engleska verzija koja izlazi za dva tjedna.

Za Europsko rukometno prvenstvo, koje će se održati u Poreču, Splitu, Varaždinu i Zagrebu od 12. do 28. siječnja 2018., RTL Hrvatska i Hrvatski rukometni savez udružili su snage i predstavili službenu pjesmu Prvenstva. Atmosferu u dvoranama do usijanja podići će Indira Levak s pjesmom ‘Na krilima pobjede’.



RTL Music okupio je tim poznatih hrvatskih kreativaca. Tekst pjesme potpisuje sama Indira, glazbu Branimir Mihaljević, a glazbenu produkciju Branimir Mihaljević & Denz. Brza i energična, pjesma oslikava natjecateljski duh Prvenstva, a navijače će držati u euforiji do samoga kraja.

U pripremi je i snimanje spota te engleska verzija koja izlazi za dva tjedna.

Domagoj Duvnjak - Hrvatska
1/7

Komentara 1

ST
stipe123
14:55 06.12.2017.

Ne sviđa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije