Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla u Rusiju

Predsjednica posjetila vatrene i otkrila kakva atmosfera vlada među igračima!

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Tomislav Dasović
1/6
01.07.2018.
u 14:02

Ona je stigla u Rusiju, posjetila je i naše nogometaše u hotelu te ih ohrabrila uoči utakmice s Danskom.

Večeras se u Nižnjem Novgorodu (20 sati) igra utakmica osmine finala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Danske. Naši igrači prvi put nakon 20 godina uspjeli su proći skupini, a sad imaju priliku napraviti i korak više.

Za to će im trebati i podrška s tribina, koja je dosad bila fenomenalna. uvjereni smo da će takva biti i večeras, a jedna od onih koja će zdušno navijati za naše je i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Ona je stigla u Rusiju, posjetila je i naše nogometaše u hotelu te ih ohrabrila uoči utakmice s Danskom.

- Ja sam optimist, vjerujem u našu pobjedu. Prognozirati rezultat je nezahvalno, ali maloprije sam rekla da mislim kako ćemo pobijediti 3:1. Svi su dobro raspoloženi, i igrači i stožer. Izbornik Dalić je optimističan, ali i realan, a sviđa mi se poruka koju im je izbornik Dalić poslao: Igrajte za sebe, za Hrvatsku, za svoje obitelji. Budite opušteni i neopterećeni.

Foto: Tomislav Dasović

Predsjednica se osvrnula na dosadašnje nastupe vatrenih.

- Impresionirana sam igrom naših reprezentativaca. Igraju kao momčad i to me najviše veseli. 

Najdraži igrač?

Svi su mi jednako dragi.

Hoćete li nositi dres večeras?

- Bit ću u dresu kojeg mi je izbornik Dalić poklonio i prije prvenstva.

Predsjednica je poznata kao ljubiteljica sporta, često je se može vidjeti na sportskim priredbama na kojima navija za naše predstavnike. Nadamo se da će i večeras donijeti sreću našim vatrenima.

Komentara 81

Avatar arba_arba
arba_arba
14:27 01.07.2018.

Repka i Kolinda u jedan dan za sliku Hrvatske vise napravili nego Zoki i Vesna u 100 godin.

DU
Deleted user
14:17 01.07.2018.

Ne volim političare kad skupljaju političke bodove slikajući se uz športaše. Predsjednica je iznimka ,jer je uvijek na tribinama s običnim ljudima ,a ne u loži,gdje se tzv. uglednici oblokavaju i zaštićeni su od dobacivanja navijača. Bravo Predsjednice. Uvijek zaa Hrvatsku i uvijek za Hrvate.Dalić i ona ,pa i moja malenkost smo generacija onih koji su stvarali Hrvatsku i neizmjerno sam ponosan na njih dvoje,jer rade posao najbolje što mogu ,na ponos svakog hrvatskog čovjeka. NAPRIJED VATREN. Ako su Srbi mogli snimiti " Montevideo, Bog te video " ,samo što su nastupili na 1. svj. prvenstvu u Urugvaju,pretpostavljam ,da ćemo mi Hrvati nakon osvajanja SP snimiti film "Moskva,Bog te blagoslovio". HRVATSKA - DANSKA 4:1 (nisam dobar prognozer,ali evo).

TR
tramontana
16:16 01.07.2018.

Kad počitam, a to je često , kako se ljude naziva antifašistima, antifama, komunjarama , udbašima, jugonostagičatima, mrziteljima Hrvatske, onda znam; to su veliki Hrvati, lažno branitelji i invalidi, koji vole Hr toliko, da je od ljubavi sišu, iako je već lipsala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije