Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo, Kauboji!

Hrvatska razbila Makedoniju u ključnoj utakmici, idemo dalje!

Hrvatska razbila Makedoniju u ključnoj utakmici, idemo dalje!
Foto: DPA/Pixsell
14.01.2019. u 19:11

Hrvatska rukometna reprezentacija u ponedjeljak je u Münchenu u 3. kolu skupine B Svjetskog prvenstva svladala Makedoniju s 31:22 (16:11), te tako osigurala prolazak u drugi krug.

>>> Hrvatski navijači uoči utakmice s Makedonijom

Kauboji su od početka bila u vodstvu te su u tri navrata u prvom poluvremenu imali plus šest.

Ipak, na odmor  su otišli s rezultatom 16:11, i to na krilima Šege, Duvnjaka i Karačića. Šego je u prih trideset minuta upisao devet obrana, a u napadu su nas predvodili Karačić s četiri i Duvnjak s tri pogotka.

Međutim, Makedonci nisu pokleknuli. U drugom poluvremenu su u više navrata stizali na tri gola zaostatka, ali za potpuni preokret nisu imali snage. Utakmica je definitivno prelomljena u 53. minuti kada je Hrvatska opet otišla na plus šest 26:20.

>>> Pogledajte izjavu Line Červara nakon utakmice protiv Makedonije

Kod Hrvatske je u konačnici najefikasniji je bio Domagoj Duvnjak sa šest pogodaka. Karačić, Mandić i Šipić zabili su po četiri, a vratar Marin Šego skupio je 13 obrana. U redovima Makedonije najbolji strijelac bio je Kiro Lazarov sa pet golova.

Bila je ovo šesta pobjeda Hrvatske u isto toliko međusobnih susreta. Također, Hrvatska je osigurala prolazak u drugi krug SP-a i prenosi minimalno dva boda.

>>> Pogledajte izjavu Zlatka Horvata nakon utakmice protiv Makedonije

Kauboje u srijedu očekuje utakmica protiv Bahreina, a dan kasnije bitka za prvo mjesto u skupini sa Španjolskom.

Komentara 16

Avatar Tito
Tito
18:19 14.01.2019.

Ajmo Hrvatska Ajmo Kauboji Pokažite nogometašima,tenisačima,vaterpolistima,Sandri i svima drugima da su i kauboji najbolji na planeti

Avatar nula
nula
17:34 14.01.2019.

Kako su igrale komsije ?? ))-:

DU
Deleted user
19:24 14.01.2019.

IGRAJ MOJA HR VA TSKA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije