Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADNA SMRT

Poznati novinar preminuo na Australian Openu, shrvana supruga poslala dirljivu poruku

Twitter/ATP Tour
18.01.2024.
u 11:38

Britanac je radio za tamošnji Daily Mail od 1990. godine pa sve do iznenadne smrti. Prvotno je pratio događanja u kriketu, a kasnije se specijalizirao za tenis

Tužna vijest stigla je iz Melbournea, gdje je preminuo britanski novinar Mike Dickson koji je tamo pratio Australian Open. Dickson je 27. siječnja trebao proslaviti 60. rođendan. 

Dickson se tijekom svojeg boravka u Melbourneu srušio i pao u nesvijest, a specifičan uzrok njegove smrti nije poznat.

- Shrvani smo što je naš divan suprug i otac Mike izgubio svijest i preminuo dok je bio u Melbourneu na Australian Openu. Živio je svoj san 38 godina pokrivajući sport diljem svijeta. Bio je uistinu velik čovjek i užasno će nam nedostajati. Lucy, Sam, Ruby i Joe - poručila je Dicksonova supruga Lucy na društvenim mrežama. 

Od Dicksona su se oprostili i neki od najvećih teniskih imena svih vremena, poput svjetskog broja jedan Novaka Đokovića te legendarnog Španjolca Rafaela Nadala.

"Moja sućut Dicksonovoj obitelji, počivao u miru", napisao je Đoković na društvenim mrežama nakon smrti Mikea Dicksona.

"Iznimno mi je žao zbog Mikeove smrti. Pratio je tenis sve ove godine. Moje misli su s njegovom i našom teniskom obitelji. Počivao u miru", objavio je Nadal.

VEZANI ČLANCI:

Britanac je radio za tamošnji Daily Mail od 1990. godine pa sve do iznenadne smrti. Prvotno je pratio događanja u kriketu, a kasnije se specijalizirao za tenis. 

Bio je novinar koji je napravio čitav niz velikih priča te bio poznat po tome da zna komunicirati sa sportašima, a 2016. godine dobio je nagradu Ron Bookman za izvrsnost u medijima. 

Komentara 2

KU
kublajkhan
13:42 18.01.2024.

Po čemu bi on nama trebao biti poznat? Po tome jer je umro tijekom Australian opena?

Avatar Castro
Castro
12:41 18.01.2024.

Zasto ovaj nije na pocetku stranice umjesto pevaljke i kosarkasa ??? Znamo zasto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije