Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj ljubavi

Potvrdili Večernjakovo otkriće: Razlaz Sandre i trenera Ivančića!

Sandra Perković Ivan Ivančić
Igor Kralj/Pixsell
12.02.2013.
u 13:48

"Nakon osam godina izvanredno uspješne suradnje najbolji hrvatski trener Ivan Ivančić i najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković zajednički su donijeli odluku o prekidu suradnje", piše u priopćenju Atletskog kluba Dinamo – Zrinjevac.

Ono što je Večernji list otkrio i nagovijestio još prije mjesec i pol, pokazalo se točnim. Uspješna hrvatska atletičarka Sandra Perković i njen trener Ivan Ivančić više ne surađuju! U povodu toga njihov Atletski klub Dinamo – Zrinjevac izdao je priopćenje, a mi ga prenosimo u cijelosti:

"Nakon osam godina izvanredno uspješne suradnje najbolji hrvatski trener Ivan Ivančić i najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković, zajednički su donijeli odluku o prekidu suradnje. Oba svjetski poznata i globalno uspješna člana našeg kolektiva sa zadovoljstvom gledaju na proteklih osam godina svoje suradnje koje su obilježile povijest naše atletike i sporta, uključuju zlatnu medalju s Olimpijskih igara, dva naslova prvakinje Europe, niz rekorda i pobjeda u Dijamantnoj ligi što je rezultat izvanrednog talenta Sandre Perković, zajedničkog napornog dugogodišnjeg rada i vrhunskog znanja trenera Ivana Ivančića. Oboje na proteklu suradnju gledaju s ponosom i obostranim poštovanjem.

Dosadašnji pobjednički tim u 2013. godini kreće s novim programima i novim suradnicima. Sandra Perković pripremat će se za nove pobjede u suradnji s trenerom Edisom Elkasovićem. Ivan Ivančić priprema novu generaciju mladih šampiona. Obveza je svih sportskih institucija grada Zagreba i Republike Hrvatske da im pruže podršku koju su više nego pošteno zaslužili svojim dosadašnjim radom i uspjesima.

Vjerujemo da će oba programa i oboje sjajnih aktera naše sportske scene, uz takvu podršku, donijeti nove trenutke slave Hrvatskoj i našoj atletici. Nadamo se da će ova velika imena hrvatske atletike ostaviti prostora za buduću suradnju u zajedničkom interesu i interesu hrvatske atletike."

Komentara 16

SI
silversurfer22
13:56 12.02.2013.

..big deal...

SA
samograd
17:10 12.02.2013.

valjda zna što radi ,mada sumnjam .edis će je izraditi !!

Avatar drug tito
drug tito
13:55 12.02.2013.

Gotova je! Što je osvojila, osvojila je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije