Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Ostali sportovi

Potvrdili Večernjakovo otkriće: Razlaz Sandre i trenera Ivančića!

"Nakon osam godina izvanredno uspješne suradnje najbolji hrvatski trener Ivan Ivančić i najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković zajednički su donijeli odluku o prekidu suradnje", piše u priopćenju Atletskog kluba Dinamo – Zrinjevac.
12. veljače 2013. u 13:48 16 komentara 13 prikaza
Sandra Perković Ivan Ivančić
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Ono što je Večernji list otkrio i nagovijestio još prije mjesec i pol, pokazalo se točnim. Uspješna hrvatska atletičarka Sandra Perković i njen trener Ivan Ivančić više ne surađuju! U povodu toga njihov Atletski klub Dinamo – Zrinjevac izdao je priopćenje, a mi ga prenosimo u cijelosti:

"Nakon osam godina izvanredno uspješne suradnje najbolji hrvatski trener Ivan Ivančić i najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković, zajednički su donijeli odluku o prekidu suradnje. Oba svjetski poznata i globalno uspješna člana našeg kolektiva sa zadovoljstvom gledaju na proteklih osam godina svoje suradnje koje su obilježile povijest naše atletike i sporta, uključuju zlatnu medalju s Olimpijskih igara, dva naslova prvakinje Europe, niz rekorda i pobjeda u Dijamantnoj ligi što je rezultat izvanrednog talenta Sandre Perković, zajedničkog napornog dugogodišnjeg rada i vrhunskog znanja trenera Ivana Ivančića. Oboje na proteklu suradnju gledaju s ponosom i obostranim poštovanjem.

Dosadašnji pobjednički tim u 2013. godini kreće s novim programima i novim suradnicima. Sandra Perković pripremat će se za nove pobjede u suradnji s trenerom Edisom Elkasovićem. Ivan Ivančić priprema novu generaciju mladih šampiona. Obveza je svih sportskih institucija grada Zagreba i Republike Hrvatske da im pruže podršku koju su više nego pošteno zaslužili svojim dosadašnjim radom i uspjesima.

Vjerujemo da će oba programa i oboje sjajnih aktera naše sportske scene, uz takvu podršku, donijeti nove trenutke slave Hrvatskoj i našoj atletici. Nadamo se da će ova velika imena hrvatske atletike ostaviti prostora za buduću suradnju u zajedničkom interesu i interesu hrvatske atletike."

Ivančić: Razišli smo se na sastan

Ivančić: Razišli smo se na sastanku!

Posljednja tri tjedna nisam bio zadovoljan kvalitetom, intenzitetom i izvedbom treninka. Na klupskog sastanku sam Sandri to rekao i složili smo se kako suradnju ne možemo više nastaviti - kazao je Ivančić za NovuTV.  (sh/VLM)

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
Konferencija o atraktivnim mjerama za razvoj poduzetništva
HAMAG-BICRO
Priča o uspjehu
Obiteljska tvrtka iz Makarske: Naš sladoled tražen je i na drugim kontinentima