Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSIHIČKI SE SLOMIO

Potresna Đokovićeva ispovijest: Sjedio sam na podu i plakao

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
19.10.2018.
u 14:15

– Psihički sam tada dotaknuo najnižu točku u svom životu. Plakao sam i pitao sam se je li ovo vrijedno svega. Pitao sam se trebam li uopće nastaviti.

Nekad najbolji tenisač svijeta Novak Đoković prošao je težak put da bi se vratio u sam vrh svjetskog tenisa nakon što je ispao iz 20 najboljih igrača na svijetu. O tome kako se osjećao u tom trenutku ispričao je u podcastu Lewisa Howesa.

– Psihički sam tada dotaknuo najnižu točku u svom životu. Plakao sam i pitao sam se je li ovo vrijedno svega. Pitao sam se trebam li uopće nastaviti. Sjećam se da sam sjedio na podu, svi su mi govorili da se smirim, da dišem duboko, da uzmem vremena koliko god mi treba – ispričao je Đoković.

Njegovi suradnici tada su ga pitali želi li se i dalje baviti tenisom.

– I onda sam shvatio da ja zaista volim držati reket u ruci. Bilo da je to na središnjem terenu nekog Grand Slama ili običnom teniskom terenu. I dalje volim tu igru – ispričao je Đoković.

>> Pogledajte kako su hrvatski navijači dočekali Bornu Ćorića

Ključne riječi

Komentara 49

RM
ribnikova mama
16:06 19.10.2018.

kako koja tema o Đokoviću tako se i ovaj jadnik ČUBE polomi da napiše sto više komentara, dobro, shvatili smo da ti je idol, da obožavaš Novaka, da je najbolji teniser... ali malo smanji

Avatar @proma-trač
@proma-trač
14:48 19.10.2018.

I meni svako malo tako dođe. Onda sjednem na pod, započnem revati, prestanem disati i počnem se pitati, zašto moram opet rintati?! Neću i ne moram, kažem sam sebi. I ne odem, dok mi žena ne uđe u sobu ii svojim tankoćutim sopran glasićem priupita,-šta je pićko, opet plačeš, ajd spremanje i polazak... i šta ću onda,spremim se i odem. Drži se Novo, nije nam lako ali šta ćeš.

UM
umnjak
21:51 19.10.2018.

Ovo je jedna od najpotresnijih prica koju sam ikad cuo. Mozda je jedino gora ona prica kad je Zokiju pukla cijev u stanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije