Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODSELIO IZ SRBIJE

Đoković objasnio zašto živi u Monte Carlu, ali Srbi mu ne vjeruju

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
18.10.2018.
u 17:51

- Najvažnije mi je da imam svoje mjesto na kojem mogu posvetiti potpunu pažnju tenisu. Zaista uživam u tome. U ovoj fazi života to je nešto što je jako vrijedno.

Srbijanski tenisač Novak Đoković u fantastičnoj karijeri zaradio je više od 120 milijuna dolara samo od nagrada na turnirima po čemu je najuspješniji igrač u povijesti. Đoković je prebivalište prijavio u poreznoj oazi Monte Carlu gdje živi veliki broj bogataša, a u razgovoru za američke medije je objasnio zašto je to napravio.

- Monte Carlo je mjesto u kojem živi mnogo sportaša, a posljednjih nekoliko desetljeća i mnogo tenisača. Prvi put sam tu došao kao 17-godišnjak igrati kvalifikacije, a onda sam sve više vremena provodio tamo jer mi je tamo živio trener. U to vrijeme sam živio u Srbiji, ali sam iz više razloga zavolio taj grad - rekao je Đoković te dodao:

- Najvažnije mi je da imam svoje mjesto na kojem mogu posvetiti potpunu pažnju tenisu. Zaista uživam u tome. U ovoj fazi života to je nešto što je jako vrijedno.

No, čitajući komentara čitatelja na srbijanskim portalima, koji su prenijeli ovaj razgovor, vidljivo je da tamošnji navijači baš i ne vjeruju da su ovo jedini razlozi zbog kojih se Đoković iselio iz Srbije. No, uglavnom tvrde da je sam zaradio novac i da može raditi što želi i živjeti gdje želi.

>> Pogledajte gostovanje Borne Ćorića na Večernji TV-u

Ključne riječi

Komentara 23

PE
peugeot
19:01 18.10.2018.

U Srbiji Novaku Djokovicu apsolutno niko ne zavidi na teskom i gotovo rudarskim, radom stecenom velikom novcu. Niti ocekuju od svoga velikog ljubimca Novaka Djokovica -a koji uz to govori istim 'ekavskim akcentom' kao i oni - da placa porezz u Srbiji. U Srbiji on i ne zaradjuje novac, a ni Srbija kao drzava nije ulozila u Djokovicev teniski razvoj ni "centa", nego su to ucinili odricanjem od svega njegovi super roditelji (i slucaj Cilica je takav, a koji takodje zivi u Monacu!). Za razliku od novina u Srbiji gdje se ljudi javljaju postovima ispod tekstova o Novaku ne trazeci niti ocekujuci od Djokovica nikakav novac niti placanje poreza, u hrvatskim novinama, pogotovo u ovom dnevniku, ima prava gomila zavidnih koji bi da Djokovic placa ako je to ikako moguce porez u Hrvatskoj. E, da bi raznorazni "gulanferi i neradnici" mogli da zive s njegovih ledja, njegovog rada i od njegovih uspjeha na teniskom terenu. A kako zivi u knezevini Monaco mogao bi Vam o tome pricati @Djovak Nokovic@Mica Trofrtaljka@Cube - ista osoba, to jest "hebleuzekan" @Djovak - a kojemu je najveci svjetski teniser Novak Djokovic povjerio danonocno cuvanje debelog uzeta njegove velike i superluksuzne jahte koja je ukotvljena u marini u Monaku. Samo za cuvanje uzeta i gledanje u plavo more Djokovic mu date mjesecnu (neto!) placu u iznosu od 2500 eura!! Najveci problem tog jade @Djovaka je nesretna okolnost da ga je "na zub uzeo" njegov pretpostavljeni, odnosno sef pomocnog osoblja obitelji Djokovic.

MA
maleticigor68
06:17 19.10.2018.

Pa I ja bi da I'm am te novce

DH
dalibor.hren
10:31 21.10.2018.

I naši su u Monte Carlu zbog klime! Svi na istoj adresi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije