Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI NAVIJAČ

Potres mu srušio stan u Petrinji, a on spasio znak Liverpoola

Bruno Lončarević
RTL
05.01.2021.
u 12:00

- Bio mi je to stesan trenutak, znao sam da zgrada još neće dugo stajati i samo mi je bilo na pameti da uzmem nešto robe i ovaj znak - rekao je Lončarević

Kada je potres uzdrmao Petrinju, prvu stvar koju je Bruno Lončarević izvukao iz stana bio je znak na kojem se nalazi znak Liverpoola. Ovaj inženjer radiologije u Klinici za infektivne klinike Fran Mihaljević veliki je navijač aktualnog prvaka Engleske.

- Nakon samog potresa samo sam razmišljao i želio uletjeti u svoj dom, uzeti nešto robe i ovaj znak koji je imao posebno mjestu u mome stanu i taj znak mi znači jako puno, kao i svim navijačima. Bio mi je to stesan trenutak, znao sam da zgrada još neće dugo stajati i samo mi je bilo na pameti da uzmem nešto robe i ovaj znak - rekao je Lončarević za RTL.

Lončarević je digao kredit za stan, renovirao ga uoči potresa, ali sada više ne može živjeti u svojoj zgradi. On i njegova obitelj morali su pronaći privremeni smještaj.

- Ja i moja obitelj sada smo u jednom stanu u Zagrebu koji su mi ustupili moje kolege s posla na tjedna dana - rekao je Lončarević pa odgovorio na pitanje što nakon toga:

- Čekamo odgovor grada i države.

Na kraju je zaključio:

- Ovo je jako traumatičan događaj, trebat će dosta vremena da se sve to potisne, a svim Petrinjcima i svim volonterima i udrugama koji pomažu poručujem puno vam hvala.​

Ključne riječi

Komentara 2

VI
VinkoS
20:52 05.01.2021.

Ma kenja mali samo tako !Vjerovatno misli nesto usicarit od Liverpula !

MO
montello
17:45 05.01.2021.

pravi navijač redsa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije