Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOS U LISABONU

Portugalska policija imala pune ruke posla s kijevskim huliganima: Privedeno ih 54

Reuters
09.12.2021.
u 15:30

U sukobima s policijom navijačke skupine su upotrebljavale dimne bombe te kamenje i boce.

Navijački neredi obilježili su vrijeme prije utakmice Lige prvaka u Lisabonu, između Benfice i kijevskog Dinama.

Diljem lisabonskih ulica sukobljavali su se navijači ove dvije momčadi, a pritom je, kako je službeno objavila tamošnja policija, povrijeđeno jedanaest navijača te jedan čuvar reda.

Iz policije su naveli kako se sumnja da su "sukobi navijačkih skupina bili dogovoreni ranije" te da na to "ukazuje određeno ponašanje domaćih te gostujućih navijača". U sukobima s policijom navijačke skupine su upotrebljavale dimne bombe te kamenje i boce, a policija je obznanila kako su organi reda tijekom akcije uhitili čak 54 navijača kijevskog kluba.

Podsjetimo kako je Benfica u tom susretu slavila 2:0 te je time izborila drugo mjesto na ljestvici svoje skupine i prolaz prema osmini finala.

Komentara 1

ZA
zagi101
09:14 12.12.2021.

kaj nema dežurnih komentatora sa onim svojim-balkanska posla? aha pa to nije balkan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije