Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAVNI KRAH

Portugalci: Ronaldu je dosta Georgine, njihov rastanak koštat će ga 350 milijuna eura

Foto: Instagram
1/4
28.04.2023.
u 09:51

Svjetski mediji naveliko pišu o tome da Ronaldo i životna partnerica neće ostati zajedno, za to će platiti paprenu cijenu

Portugalska televizija CM javlja da se bliži rastanak nogometne superzvijezde Cristiana Ronalda i njegove partnerice Georgine Rodriguez. Ali, naravno da neće proći bezbolno za Portugalca jer su sklopili ugovor prema kojoj joj navodno treba isplatiti 350 milijuna eura ukoliko se raziđu. Taj dogovor je postignut kada su počeli živjeti zajedno i odlučili imati biološku djecu, no čini se da je ljubav pukla i više nema povratka.

- Ronalda već sad boli glava od iznosa koji bi trebao isplatiti Georgini ako prekinu. Ona bi tada ostala bez nekih povlastica, kao što su privatni zrakoplov, skupocjeni vozni park, mjesečni džeparac, no sigurno ne bi imala financijskih problema. Novac je najveći uzrok problema i svađa u njihovom odnosu. Ronaldo ne može podnijeti da ona neprestano troši novac na gluposti - rekao je dobro upućeni izvor nadodajući kako Ronaldo ima bogatstvo od milijardu eura. 

Prema tvrdnjama CM-a, slavni nogometaš se zasitio partnerice jer je previše počela misiti na sebe, a manje na obitelj i djecu. Zbog problema kod kuće počeo je sve češće gubiti živce na terenu, na trenera, suparnike i suigrače, a još uvijek nije poznato kako će ova drama završiti po Cristiana i njegovu bolju polovicu. 

Podsjetimo, mediji navode da će mu saudijski Al Nassr isplatiti oko pola milijarde eura za njegov boravak na Bliskom istoku. 

 

 

Komentara 1

ZA
zagabria5
10:47 28.04.2023.

A da je slušao majku sada bi mu ona sačuvala lovu od predatorice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije