Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Porazi Brekala i Perice, Sociedadu baskijski derbi

Werder Wolfsburg
Foto: DPA/Pixsell
1/8
05.10.2018.
u 23:07

U prvoj utakmici 8. kola engleskog nogometnog prvenstva Brighton and Hove Albion je na svom terenu nadigrao West Ham United sa 1:0 (0:0).

U prvoj utakmici 7. kola njemačkog nogometnog prvenstva Werder je na svom terenu svladao Wolfsburg s 2:0 (1:0).

Strijelac prvog gola bio je Davy Klaasen u 35. minuti, a konačni rezultat postavio je Johannes Eggestein u 85.Josip Brekalo odigrao je čitavu utakmicu za Wolfsburg.

Ovom pobjedom Werder se bodovno izjednačio s vodećom Borussijom iz Dortmunda, oba sastava imaju po 14 bodova, jedan više od trećeg Bayerna, dok je Wolfsburg sedmi s devet bodova.

Perica izgubio u Torinu

Nogometaši Torina svladali su Frosinone s 3:2 (1:0) u prvoj utakmici 8. kola talijanskog prvenstva.

Domaći su poveli 2-0 preko Rincona (20) i Basellija (46), no gosti su uspjeli poravnati s dva gola u razmaku od samo šest minuta koje su postigli Goldaniga (58) i Ciano (64). Ipak, Torino se uspio pribrati i pogotkom Berenguera (71) opravdati ulogu favorita.

Stipe Perica igrao je od 77. minute za Frosinone koji je ostao pretposljednji 19. s jednim bodom, iza je samo Chievo koji je još uvijek u bodovnom minusu, dok je Torino stigao na osmo mjesto sa 12 bodova, koliko imaju i šesta Genoa te sedmi Lazio. Na vrhu je Juventus sa 21 bodom, šest manje ima drugi Napoli.

Remi Toulousea i Nice

Toulouse i Nice su u prvoj utakmici 9. kola francuskog nogometnog prvenstva igrali 1:1 (0:1).

Goste je u vodstvo doveo Sfarfi (29), a poravnao je Dossevi (54).

Sedmi Toulouse sada ima 13 bodova, dok je  Nice 10. sa 11. Na vrhu je Paris SG s maksimalna 24 boda, osam više od drugog Lillea.

Brighton slavio

U prvoj utakmici 8. kola engleskog nogometnog prvenstva Brighton and Hove Albion je na svom terenu nadigrao West Ham United sa 1:0 (0:0).

Foto: Reuters/Pixsell

Gol vrijedan tri boda postigao je Glenn Murray u 25. minuti.

Brighton je ovom pobjedom skočio na 12. mjesto s osam bodova, dok je West Ham pao na 15. mjesto sa sedam. Na vrhu su Manchester City i Liverpool sa po 19 bodova.

Sociedadu baskijski derbi

Nogometaši Real Sociedada  iz San Sebastiana u baskijskom su derbiju 8. kola španjolskog prvenstva kao gosti u Bilbau svladali Athletic sa 3:1 (1:1).

Dva gola s bijele točke za goste je postigao Oyarzabal (30-11m, 74-11m), a jednom se u strijelce upisao Sangalli (47), dok je jedini uspješan za domaće bio Muniain (32).

Momčad iz san Sebastiana sada je osma sa 11 bodova, dok je Athletic 16. sa sedam. Na vrhu su Barcelona i Real Madrid sa po 14 bodova.

>> Pogledajte i što je Bjelica rekao dan nakon pobjede u Belgiji

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
07:27 06.10.2018.

Brekalo treba biti kapetan Wolfsburga!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije