Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU LAKO

Upozorenje Kovaču: 'Za to će odgovarati svojom glavom!'

Niko Kovač
Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
1/4
04.10.2018.
u 14:34

U srijedu je Bild pisao i pobuni Hummelsa, Martineza i Jamesa Rodrigueza protiv Kovača. Navodno nisu jedini, nezadovoljni minutažom još su Wagner, Süle, Goretzka i Gnabry.

Niko Kovač suočen je prvom krizom u Bayernu. Njegova momčad tri utakmice ne zna za pobjedu, te se bivši hrvatski izbornik našao pod pritiskom.

Kovača je kritizirao i prvi čovjek kluba Uli Hoeness.

- Kovač mora preuzeti krivicu. Puno smo rotirali igrače i trener je koji će na kraju odgovarati svojom glavom za rezultate. Krenulo je s utakmicom protiv Augsburga, ali nakon toga je trener trebao izvući prave zaključke - rekao je Hoeness pa dodao:

Foto: Reuters/Pixsell

- Ajax je igrao jako dobro, a ja ne razumijem mišljenje javnosti. Prije deset dana tvrdilo se da se Bundesliga igra za drugo mjesto, a sad odjednom kod nas ništa ne valja. Zlatna sredina od toga bi bila najbolja.

U srijedu je Bild pisao i pobuni Hummelsa, Martineza i Jamesa Rodrigueza protiv Kovača. Navodno nisu jedini, nezadovoljni minutažom još su Wagner, Süle, Goretzka i Gnabry.

Kovaču definitivno nije lako ovih dana u Münchenu, a u subotu je pred njegovom momčadi novi izazov - na Allianz Arenu stiže Borussia Mönchengladbach.

>> Pogledajte i video: Vlašićev preporod u Moskvi

Ključne riječi

Komentara 21

ST
Stojko
15:06 04.10.2018.

Kovač je pogriješio što nije detektirao da u Bayernu igraju godinama igrači koji su već debelo na zalasku karijere, te nije inzistirao na dovođenju Rebića i nekog sličnog igrača. Bayern je zreo za kompletnu rekonstrukciju

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
15:48 04.10.2018.

Nekako mi fali tekstova o istorijskoj utakmici zvezde a komšijama ne fali smisla za humor, izdvajamo izvjesnog Milana ... Milan 04-10-2018 14:25h Budi majka sina, navijača Zvezde jutros da ide u školu, ustaj sine sedam je, a sin odgovara: Jel Kavani ? Javi se Milane u redakciju V.L. čeka te nagrada.

IB
ibiza
14:52 04.10.2018.

smirite tenzije u cemu problem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije