Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOLDIĆ I DELIJA

Popularni Joe Rogan: Nitko se ne može vratiti nakon ove ozljede. Hrvati mu odgovorili

MMA borac Roberto Soldić potpisao ugovor za azijsku organizaciju ONE Championship
Zeljko Hladika/PIXSELL
10.12.2023.
u 21:12

"Znam čovjeka, Rogane! Ante Delija! Nakon loma noge, osvojio je PFL-ov turnir i milijun dolara!", odgovorio je voditelju najpopularnijeg podcasta svijeta jedan od najboljih hrvatskih boraca

Začetnik i voditelj najpopularnijeg podcasta na svijetu te komentator UFC-a Joe Rogan komentirao je situaciju popularnog irskog borca i bivšeg UFC prvaka Conora McGregora, spominjući da se niti jedan borac nije uspješno vratio borbama nakon što je pretrpio lom noge, nastavno na Conorovu ozljedu u trilogiji protiv Dustina Poiriera u srpnju 2021. godine.

Mnogi strani mediji složili su se s tom tvrdnjom, no hrvatski MMA ima osobu koja je to opovrgnula. Naravno, riječ je o trenutno najboljem teškašu u Hrvatskoj, Anti Deliji.

Podsjetimo, Delija je 2015. godine pretrpio tu istu tešku ozljedu protiv poljskog borca Marcina Tybure te ga na borilištima nije bilo gotovo tri godine.

Na veliko zadovoljstvo svih koji vole borilačke sportove, a najviše i njega samog, prošle godine naplatio je sav trud koji je uložio osvojivši prestižni PFL turnir i milijun dolara.

Na tu tvrdnju Rogana je podsjetio ponajbolji hrvatski borac Roberto Soldić, koji je na svojem Instagram profilu napisao: "Znam čovjeka, Rogane! Ante Delija! Nakon loma noge, osvojio je PFL-ov turnir i milijun dolara!"

To je podijelio i Delija, koji je poznatom UFC-ovom komentatoru podijelio fotografiju kada se ozlijedio i pored toga fotografiju od šest godina kasnije na kojoj drži pojas i ček od milijun dolara.

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
22:24 10.12.2023.

lako je isprintat ček

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije