Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj vratara

Ponosni tata Mrmić: Moj Ante bit će Kelavin nasljednik

'17.03.2012., Stadion Park mladezi, Split - Nogometna utakmica 22. kola MAXtv Prve HNL izmedju RNK Split i NK Varazdin. Duje Cop (90), golman Ante Mrmic. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
02.09.2012.
u 08:41

– Ja sam Anti i trener i menadžer. Procijenio sam da je za njegov razvoj Dinamo najbolji izbor – kaže tata Marijan.

Ante Mrmić ukupno ima četiri prvoligaška nastupa za Varaždince u prošloj sezoni (Zadar, Istra, Zagreb, Split) te jedan europski, na Malti protiv Lusitanosa, u srpnju 2011. godine. Naravno da nad Antinom karijerom bdije njegov otac, bivši vratar Marijan Mrmić (47), osvajač francuske bronce s ukupno 14 nastupa za A selekciju. 

– Ja sam Anti i trener i menadžer – kaže tata Marijan.

– Procijenio sam da je za njegov razvoj Dinamo najbolji izbor. Imat će odlične uvjete za rad, a sada je sve na njemu. Talentiran je, vrijedan, stabilan, samouvjeren i ja sam već sada siguran da može braniti u svakoj prvoligaškoj momčadi.

Bolji je od oca u ovoj dobi?

– Bolji je jer ima bolje uvjete, sa mnom je intenzivno radio nekoliko mjeseci, dok sam ja u njegovim godinama bio samouk. Usto, Ante je i veći profesionalac nego što sam ja bio u njegovim godinama – dodaje Marijan. 

Ante je nedavno bio u jednom vratarskom kampu u Genovi, gdje je briljirao i dobio ponudu da ostane i priključi se nekom talijanskom klubu, no tata je procijenio da je bolje vratiti se kući i novi uspon tražiti kroz Dinamo.  

>>Cijeli tekst pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije