Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATALIJA GROS

Ponajbolja svjetska penjačica trenira i u Zagrebu

Natalija Gros
Red Bull Photos
17.04.2010.
u 18:21

U novoj dvorani Penjačkog centra Zagreb ponajbolja svjetska penjačica Natalija Gros prikazala je svoje umijeće svladavanja stijena.

– Prekrasno je što ste bogatiji za ovakav centar. Sviđa mi se, ponekad ću skoknuti do Škorpikove 11 na trening – kazala je 25-godišnja Slovenka, stanovnica Ljubljane.

Za nju su granice ionako „dječja igra“, nedavno je u Švicarskoj kao od šale svladala jedan penjački smjer dosad nedokučiv ženama odmah iz prvog pokušaja.

– Svaki novi uspjeh meni je kao uspon na vrh Mt. Everesta – pojasnila je svoj pristup paučica koja najviše voli kad joj se u „mrežu“ uhvati čokolada. Taj njezin slatki grijeh ilustriran je i u dokumentarnom filmu „Chalk & Chocolate“.

Ni na odmoru na Jadranu ne odvaja se od stijena!

– Obožavam Rt Kamenjak. Na najjužniju točku Istre dolazim svake godine. Ondje je prošlo ljeto moj dečko Jure Breceljnik snimio kratki film ‘Le tango vertical’. Ljeto bez Kamenjaka mi je nezamislivo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije