Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETI MU SUSPENZIJA

Pomahnitali tenisač naganjao suca po terenu i udarao po ogradi

Majid Abedini
Foto: Printscreen Youtube
22.04.2016.
u 10:30

Iranac je u jednom trenutku podivljao i počeo trčati za sucem koji je pronašao spas izvan terena.

Iranski tenisač Majid Abedini (29) privremeno je suspendiran nakon što je na meču u Turskoj podivljao te naganjao suca po terenu.

Dogodilo se to na ITF futuresu u turskoj Antalyji u trenutku dok je Abedini gubio od Britanca Imrana Aswata. Iranac je u jednom trenutku podivljao i počeo trčati za sucem koji je pronašao spas izvan terena.

Međunarodna teniska federacija (ITF) priopćila je da je Abedini privremeno suspendiran dok se ne utvrde sve okolnosti. Prijeti mu dugogodišnja suspenzija.

>> Hrvatski sudac suspendiran na deset godina zbog prevara!

Komentara 1

DU
Deleted user
10:46 22.04.2016.

tako ce ganjati i žene po europi jer su neprikladno obučene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije