Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

Pokrajac: Uskoro imam novu borbu u UFC-u

'21.09.2009., Zagreb - Povratak Mirka Filipovica sa UFC 103 turnira u Zagreb. Suborac i sparing partner Igor Pokrajac.  Photo: Jurica Galoic/24sata'
Jurica Galoić/Pixsell
02.09.2013.
u 12:31

Pokrajac se tijekom proteklog vikenda na svom Twitter profilu pohvalio kako ga nova borba u oktogonu čeka prilično brzo

Igor Pokrajac još je prije desetak dana u kratkom razgovoru za Fight Site otkrio kako polako kreće s pripremama za svoju iduću borbu nakon što je uživao sa svojom obitelji u ljetu.

Još uvijek nije poznato s kime bi Duke trebao u oktogon u vrlo vjerojatno presudnom meču za ostanak u UFC-u, ali čini se da bi i taj podatak mogli saznati iznimno brzo.

Pokrajac se tijekom proteklog vikenda na svom Twitter profilu pohvalio kako ga nova borba u oktogonu čeka prilično brzo.

"Uskoro će biti otkrivene informacije o mojoj idućoj borbi", napisao je Igor na Twitteru nakon što je čestitao Anthonyju Pettisu na osvajanju titule prvaka UFC-a u lakoj kategoriji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije