Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi trener bijelih

Poklepović: Tudor nije smio otići, Hajduk je iznad svih!

Stanko Poklepović
Foto: Nino Strmotic/PIXSELL
19.02.2015.
u 17:43

Napravit ću sve što bude moguće da Hajduk ovo premosti, kaže Špaco

Sportski direktor Hajduka Goran Vučević nazvao je Stanka Poklepovića te dogovorio sve oko njegova preuzimanja Hajdukove klupe. I šjor Špaco lovio je zrakoplov u 13.40 sati za Zagreb kako bi se što prije priključio momčadi.

– Naravno da sjedam na klupu za utakmicu protiv Lokomotive. Zar je potreban plan? Nisam se došao prilagođavati, ovo je interventna situacija u koju sam morao uskočiti da bi se požar ugasio odmah. Napravit ću sve što bude moguće da Hajduk ovo premosti.

Četvrti put sjeo je na Hajdukovu klupu, svaka era ima svoje veliko obilježje. Tamo 1984. poput Napoleona s Hajdukom je gazio po Europi, 1992. postao je prvim prvakom Hrvatske, a 2010. uveo je bijele u Europsku ligu... Takav trenerski velikan “čučao” je kao pričuva Edoardu Reji, koji se danima poigravao s Hajdukom. Odgoda za odgodom, u četvrtak ujutro Reja je od predsjednika Marina Brbića zatražio odgodu do ponedjeljka.

– Ne možemo vas čekati – rekao mu je Brbić i okrenuo se Poklepoviću.

Stiže u groznoj situaciji za bijele, momčad je protiv Rijeke izgledala jadno.

– Nisam gledao utakmicu s Rijekom. Ali, totalno sam unutra, znam tko može, tko ne može. Evo, protiv Lokomotive nam nema Sušića zbog kartona. Hajduk ima potencijal, treba napraviti rezultat koji će biti primjeren Hajduku.

Neće mu smetati što nije vodio pripreme...

– Nije to meni nova klupa, ne moram istraživati kakvi su igrači, sve znam. Najbitnije je da se ovo premošćivanje napravi bez potresa. Glavna je misija dignuti momčad. Žao mi je što je Tudor otišao, to nije smio napraviti. Hajduk je u ovom trenutku najvažniji, prije svih. I prije Brbića, Vučevića, Poklepovića, Maloče, Vršajevića... Hajduk je Hajduk – zaključio je Poklepović.

>>Vučević: Reju više nismo mogli čekati, a Špaco se spremno odazvao

>>Poklepoviću viču 'Špaco pirja', a Mamić ga je poželio izljubiti

Komentara 7

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
18:33 19.02.2015.

ha ha ha.... smiješan starčić na klupi nekoć velikog a sada tek smiješnog kluba... Pirja nas opet čeka.... i očigledno još godine dominacije Dinama.

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
18:23 19.02.2015.

Koga zanima taj smiješan klub ? Sa ili bez trenera su šaka jada . Osobno mislim da je taj stariji gospodin na razini njihove igre koja nema veze sa nogometom .

Avatar gamice
gamice
19:43 19.02.2015.

koja blamaža od hajduka, brbića i ostalih bilih svetaca. Stanko Poklepović - dinosaur,kostur iz ormara...nije rea lud kad je gleda potop hajduka u rijeci, sramota. Za dva kola ide šjor špaco doma ili nazad u ormar...SR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije