Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje do 2023.

Pokazao protiv Engleza da može pa produžio ugovor s klubom

Tin Jedvaj
Foto: PA/Pixsell
1/6
18.10.2018.
u 09:11

Tin je 2014. u Bayer stigao na posudbu iz Rome, a njemački klub je godinu dana kasnije otkupio njegov ugovor za 7,5 milijuna eura

Šime Vrsaljko ozlijedio se u utakmici Lige nacija protiv Španjolske, pa je izbornik Dalić za dvoboj s Engleskom na desnom boku priliku dao Tinu Jedvaju

Dvadesetdvogodišnji branič Bayer Leverkusena odigrao je cijeli susret protiv Engleza, a njegovom igrom bio je zadovoljan i hrvatski izbornik.

>> Pogledajte tko su najplaćeniji hrvatski sportaši

- Jedvaj je odigrao sjajnu utakmicu, mnogo bolje nego neke susrete ranije. U obrani je odradio sav posao i pokazao da može i da ima kvalitetu. Znam da mu to nije idealno mjesto, ali je pokazao da se može dobro snaći - rekao je Dalić.

A nakon reprezentativnih obveza Jedvaj se vratio u Leverkusen gdje ga je čekao novi ugovor. Hrvatski reprezentativac produžio je s Bayerom do 2023. godine.

Tin je u Bayer stigao 2014. na posudbu iz Rome, a njemački klub je godinu dana kasnije otkupio njegov ugovor za 7,5 milijuna eura.

- Momčad je kvalitetna, a klub me uvijek podržavao. Ovdje se osjećam kao kod kuće - kazao je Tin Jedvaj.

>> Pogledajte potez kojim Modrić izluđuje protivničke obrane

Komentara 2

AG
Agricola
09:38 18.10.2018.

Šteta je za ovog momka da se guni tamo na beku, jer sjećam ga se još dok je kao adolescent igrao za dinamo, bio sam uvjeren da će to biti jednog dana vrhunski stoper.

Avatar Mi sami
Mi sami
10:41 18.10.2018.

Odlican igrac steta sto su ga ozljede unazadile ali on ce se sigurno dokazati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije