Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"zaštitni znak"

VIDEO Ovim čarobnim potezom Modrić izluđuje svoje protivnike

Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL
13.10.2018.
u 19:18

Svojim nastupima ne samo da oduševljava publiku, već i svoje suigrače, trenere i medije koji su jednostavno očarani nastupima hrvatskog "čarobnjaka".

Luka Modrić dobitnik je nagrade za najboljeg nogometaša svijeta i Europe te najveći kandidat za nadolazeći Ballon d'Or, najcjenjeniju nogometnu nagradu na svijetu.

Svojim nastupima ne samo da oduševljava publiku, već i svoje suigrače, trenere i medije koji su jednostavno očarani nastupima hrvatskog "čarobnjaka".

Iako je igrajući za hrvatsku nogometnu reprezentaciju ostvario povijesni uspjeh na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Luka već godinama svoju klasu dokazuje igrajući na iznimno visokoj razini za Real Madrid s kojim je tri godine zaredom osvojio Ligu prvaka.

Lakoća kretanja, pregled igre i precizna dodavanja samo su neke od njegovih kvaliteta, ali kao i većina vrhunskih sportaša i Luka ima svoj "zaštitni znak". Ovim jednostavnim potezom Modrić je već u nebrojeno navrata izbacivao protivničke obrane, a možda mu upravo neki od ovih poteza pomognu u osvajanju posljednje nagrade sezone, Zlatne lopte

>> Pogledajte video: Modrićev fantastični potez izluđuje protivničke igrače

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
19:36 13.10.2018.

Veliki majstor👍🏽

KH
Khala
20:22 13.10.2018.

Mozemo samo da gledamo i da se divimo najboljem igraču na ovim prostorima, ikad!

DH
dalibor.hren
20:32 13.10.2018.

Stvar je u odličnom pregledu igre, a ne u vrhunskom potezu. Luka vidi sve i zbog toga i obično, jednostavno propuštanje lopte "izluđuje" navijače. Još jedanput: u pitanju je izvanredan pregled igre i orijentacija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije