Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŽNE SCENE

Pogledajte strašan sudar Fernanda Alonsa, bolid je 'poletio', krhotine su bile posvuda

Fernando Alonso
Foto: F1/Screenshot
1/7
20.03.2016.
u 09:25

Šteta za Fernanda Alonsa i Estebana Gutierreza, nije zasigurno lijepo ovako početi sezonu, no dobra je vijest što su obojica dobro i bez obzira na ružne scene, nisu teže ozlijeđeni.

Nico Rosberg je slavio na Velikoj nagradi Australije ispred momčadskog kolege Lewisa Hamiltona i Ferrarijeva vozača Sebastiana Vettela, ali u tome mu je "pomogao" strašan sudar Fernanda Alonsa i Estebana Gutierreza u 17. krugu utrke, na trećem zavoju.

Podsjetila je ta scena na one najgore iz povijesti Formule 1, bolid je "poletio", vrtio se i dijelovi su bili posvuda. Proslavljeni vozač McLarena je prilikom napada na 13. poziciju dodirnuo stražnji kraj Haasovog bolida kojim je upravljao Gutierrez te se dogodilo ono što svakako ne volimo vidjeti.

Oba su vozača, naravno, završila utrku nakon sudara, a zbog krhotina na stazi su redari imali mnogo posla. Također, kontrola utrke je odlučila prekinuti utrku u sljedećem krugu te su svi bolidi ostali "na čekanju" dok uvjeti za vožnju ne budu na adekvatnoj razini.

Šteta za Španjolca i Meksikanca, nije zasigurno lijepo ovako početi sezonu, no dobra je vijest što su obojica dobro i bez obzira na ružne scene, nisu teže ozlijeđeni.

>> Nico Rosberg pobijedio na VN Australije ispred Lewisa Hamiltona!

>> Više o F1 čitajte na GP1.hr

Komentara 7

DU
Deleted user
10:41 20.03.2016.

I eto,u danasnjoj F1 je samo to bilo uzbudljivo,kao i zadnjih 10 godina...Hvala Bogu nije mu nista,samo sta je F1 dosadna.

BL
Blomberg
13:27 21.03.2016.

Pa to je Alonso kriv !

SM
slavuj.martinovic074
11:42 20.03.2016.

Mislim da bi Alonso trebao da objesi kacigu na klin, jel od onog udesa kad je izletio sa staze , a uzroci se nisu nikada objasnili , a i vise nema nekih vrijednijih rezultata, bilo bi bolje , zahvaliti see svima i otici u miru Bozijem , nego da uzrokuje nekakvu ne daj boze tezu nezgodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije