Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FUTSAL DINAMO

Pogledajte sjajnu atmosferu BBB-a u Draženovom domu

Futsal Dinamo
Foto: Futsal Dinamo
1/9
02.12.2014.
u 15:04

U užarenoj atmosferi, pred gotovo 4000 navijača, Dinamo je dominirao čitavom utakmicom i pogocima Zorića, Pezelja, Franje i Pavlovića (2).

Futsal Dinamo je sinoć u spektaklu u Draženovom domu postao prvak Druge malonogometne lige – Sjever. U užarenoj atmosferi, pred gotovo 4000 navijača, Dinamo je dominirao čitavom utakmicom i pogocima Zorića, Pezelja, Franje i Pavlovića (2).

Navijanje BBB-a je bilo sjajno, a u priloženim videima pogledajte kako je to izgledalo.

>> Sjajna atmosfera u Draženovom domu: Futsal Dinamo postao jesenski prvak

Komentara 6

DE
derin
16:19 02.12.2014.

Bravo ekipa!, imate podršku iz dalmacije, ujedinjeni u borbi za zdrav nogomet!

JK
jure.knez26
16:56 02.12.2014.

svaka cast bbb samo tako nastavite s navijanjem ali trebamo podrzati i gnk dinamo s navijanjem pozdrav iz tomislavgrada od vjernog navijaca dinama pozdrav svim navijacim dinama diljem svijeta

MI
mismis
18:08 02.12.2014.

cekamo dan kad ce napokon i na maksimiru bit ova "sacica huligana" bravi decki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije