Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

Pogledajte sjajan video u kojem je najavljeno gdje se igra završni turnir

SEHA liga
Foto: Screeenshot
1/2
08.03.2018.
u 14:46

Već se znaju i sudionici završnog turnira sedme sezone ove regionalne lige  - Vardar, PPD Zagreb, Meškov i Pivovarna Laško Celje.

Upravni odbor SEHA Gazprom Lige odlučio je da domaćin ovogodišnjeg završnog turnira bude Skopje. I to po drugi put.

Bili su domaćini drugog izdanja Final Foura na kojem su prvo mjesto osvojili rukometaši PPD Zagrerba, pod vodstvom trenera Borisa Dvoršeka.

 

Završni turnir igrat će se od 13. do 15. travnja u dvorani Jane Sandanski u kojem svoje utakmice igrjau rukometaši i rukometašice Vardara. Već se znaju i sudionici završnog turnira sedme sezone ove regionalne lige  - Vardar, PPD Zagreb, Meškov i Pivovarna Laško Celje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije