Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neka im je sa srećom

Pogledajte prosidbu o kojoj priča čitava BiH: Plakala je, jedva je sebi došla

Tarik Bajramović i Arnela Šabić
Foto: Facebook
04.08.2020.
u 19:51

Čak niti roditelji nisu znali što Tarik sprema

Tarik Bajramović, jedan od trenera u školi nogometa Tempo, iskazao se kao pravi romantik. Bajramović je u nedjelju na na Gradskom stadionu u Ilijašu zaprosio voljenu Arnelu Šabić, a u tome su mu pomogla djeca iz kluba, donosi portal Ilijas.info.

Brojni dječaci i djevojčice iz kluba napravili su veličanstvenu koreografiju, a Arnela je jedva došla sebi kada je ušetala na travnjak.

- Nije ništa znala. Nisu ni roditelji znali, samo nas nekoliko trenera iz škole koji smo sve pripremili. Plakala je, vjerujte da je jedva sebi došla - kazao je Bajramović za portal SportSport.ba.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
21:54 04.08.2020.

mene je ovo sram citati

PE
PetiElement
21:06 04.08.2020.

Tko je sebo"..? kome je "došla".......

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
21:05 04.08.2020.

Ista Bojana Gregorić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije