Naslovnica Sport Nogomet

Pogledajte policijske snimke sukoba u Plzenu!

Bad Blue Boysi tijekom dana nisu zadavali probleme, ali je do kaosa došlo kada su se tribina pokušali dokopati oni bez ulaznica
15. veljače 2019. u 08:59 5 komentara 6796 prikaza
Neredi u Plzenju
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/10

Češka policija poprilično se naradila s Bad Blue Boysima. I dok još tijekom dana nisu nikome zadavali probleme, sve je otišlo nizbrdo jednom kada su prišli Areni Doosan uoči utakmice. Problem su stvorili oni navijači koji nisu imali karte za utakmicu, a koji su pomislili da će se tribina dokopati silom.

Viktoria Plzen - Dinamo ZAR OPET?! Opet stigle grozne vijesti za Dinamo, ovo nismo željeli vidjeti!

Tako barem navodi portal češke policije Tydenik Policie, čiji su urednici tijekom noći objavili snimku sukoba u trajanju od 13 minuta.

Iz nje su, čini se, izrezali kadrove izravnih i žestokih sukoba, ali video svejedno odlično dočarava koliko je situacija bila kaotična.

Bad Blue Boysi, navodi dalje u izvještaju portal, policajce su zasuli pirotehnikom i bocama, a koristili su i teleskopske palice, pri čemu udaraca nisu bili pošteđeni ni policijski konji. Policija im je na to uzvratila silom i uporabom suzavaca zbog čega je nekoliko navijača zatražilo liječničku pomoć.

Neredi u Plzenju INCIDENT U ČEŠKOJ Navijač Dinama teško ozlijeđen u neredima!

Situacija se zakomplicirala i kada su stadionu počeli prilaziti navijači Viktorije, zbog čega je iz taktičkih razloga bilo nemoguće Bad Blue Boyse bez karata vratiti u središte Plzena. Policija je u tome naposljetku uspjela tek kada su štovatelji domaćeg kluba popunili tribine, a portal ističe da se situacija potom gotovo potpuno smirila i da u nastavku večeri/noći više nije bilo većih problema.

Neredi u Plzenju Europska liga VIDEO Neredi u Češkoj! Boysi se tukli ispred stadiona dok je igrao Dinamo

Portal nije precizirao koliko je Bad Blue Boysa uhićeno ili ozlijeđeno, međutim tijekom večeri do hrvatskih medija doprla je informacija da je jedan navijač teže ozlijeđen, dvanaest lakše, dok ih je deset uhićeno.

 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • kruno60:

  Umjesto da se ponosimo da smo Hrvati mi se zbog ovih idiota moramo stidjeti.

 • Avatar BilanMandić
  BilanMandić:

  Tko je ikada čuo za nasilje među navijačima na ovoj planeti? Evo meni prvi glas...

 • Avatar comparator
  comparator:

  Ne vidim nasilje na snimkama .Bravo Hrvati i Bravo Česi ! Bravo Dinamo!