Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko je u formi

Talijani razveselili Dalića: 'Pjaca ne spada u ovu kategoriju'

Marko Pjaca
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/6
26.11.2017.
u 19:27

- On nije igrač moje momčadi, priključili su ga samo da dobije nešto minuta prije nego se vrati u pogon prve momčadi. Vidi se po njegovim igrama da ne spada u ovu kategoriju

Marko Pjaca se vratio! Nakon duge stanke zbog ozljede, hrvatski nogometaš ponovno se vratio na nogometne travnjake. trener Juventusa Massimiliano Allegri ne želi ga odmah gurnuti u vatru, što je pametno, pa ga je priključio mladoj momčadi u Primaveri kako bi Pjaca skupio minutaži i vratio samopouzdanje.

I to je upalilo jer Pjaca je u dvije utakmice odigrao sjajno. Prvo je sjajnim golom srušio Milan, a jučer s dvije asistencije i Sassuolo. Njegova igra oduševila je talijanske medije i trenera mlade momčadi.

"U prvoj utakmici odličnim golom srušio je Milan, ali njegova igra protiv Sassuola impresionirala je sve. Imao je dvije asistencije, ali važnije od toga jest da je Pjaca bio pravi motor momčadi. Bio je najaktivniji na terenu, ima puno ključnih dodavanja, a dominirao je tehnički i fizički", pišu Talijani.

Marko Pjaca
1/6

Alessandro Dal Canto, trener mlade momčadi Juventusa, također je bio zadovoljan. Na upit novinara hoće li Pjaca voditi njegovu momčad do novih pobjeda, odgovorio je:

- On nije igrač moje momčadi, priključili su ga samo da dobije nešto minuta prije nego se vrati u pogon prve momčadi. Vidi se po njegovim igrama da ne spada u ovu kategoriju, on je klasa iznad i ne vjerujem da ćemo ga imati dugo, iskren je bio Dal Conto.

I tako se očekuje njegov povratak u seniore, u kojim također ima što reći. Allegri vjeruje u njega i njegov potencijal, a ove dvije utakmice dokaz su da će ubrzo biti u formi kakvu svi priželjkujemo. Ove vijesti iz Italije zasigurno su razveselile i izbornika Zlatka Dalića koji u Pjaci vidi važnu kariku u reprezentaciji.

Komentara 4

IL
ilijan
20:08 26.11.2017.

Marko sve naj bolje ti želim!

KR
kruti190
21:11 26.11.2017.

ajmo PJACA!!!!

AD
adrian
21:37 26.11.2017.

Eto, mladić može Brendu zahvaliti na fenomenalno važnoj pripremnoj utakmici u pri..zdini i ozljedi zbog koje ćemse potucati po B utakmicama do travnja 2018...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije