Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI FFC SPEKTAKLA U ARENI

Pogledajte kako je izgledao trening naših najboljih MMA boraca

FFC
Foto: Večernji.hr
24.11.2016.
u 12:46

Zagreb je 17. prosinca domaćin Final Fight Championship spektakla u kojem će gledatelji u Areni tijekom pet sati  moći gledati  borbe za nekoliko naslova u MMA i kik-boksu. Nastupit će najbolji borci iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije, a tim povodom su neki od njih jučer i vježbali u Zagrebu, u dvorani American Top Teama.
Svoj će naslov pokušati obraniti i Filip Pejić, koji je u Linzu u perolakoj kategoriji svladao Ahmeda Vilu.
 – Očekujem nokaut kao i svaki put i najavljujem ga, spreman sam to odraditi na nivou jer sam stvarno napredovao, osjećam to po sebi, a i moji treneri su zadovoljni.
U kavez će i jedan od naših najaktivnijih boraca Ivica Trušček, kojem će djeca biti najveći navijači
– Sada se borim s jačim i većim dečkima, ali već mi je postalo ugodno u toj ulozi Davida protiv Golijata. Volim misliti da dajem svoj maksimum uvijek, ali drukčije je kad se boriš doma, tu treniram već deset godina – kazao je Trušćek.
Pogledajte kako je izgledao trening:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije