Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmi gol sezone

Pogledajte kako je Duje Čop pogotkom šokirao Valenciju na Mestalli

Duje Čop
Foto: Gtres/PIXSELL
11.03.2017.
u 16:00

Izjednačenje Valenciiji donio je Munir El Haddadi u 85. minuti.

U 27. kolu nogometnog prvenstva Španjolske Sporting iz Gijona, koji se bori za opstanak, je u gostima kod  Valencije odigrao 1-1, a strijelac za Sporting bio je hrvatski napadač Duje Čop.

 Čop je zabio u 60. minuti za vodstvo Sportinga, a iz igre je izašao u 77. minuti. Duje Čop je ove sezone upisao 8 golova i 2 asistencije.

 

Izjednačenje Valenciiji donio je Munir El Haddadi (85). Treba reći i da Valencia nije iskoristila penal, udarac Pareja u 55. minuti obranio je vratar Sportinga.

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport.

>>Velika nogometna zvijezda izabrala svoju idealnu momčad, veliku čast dobio i jedan Hrvat!

Rezultati by SofaScore

Komentara 1

AP
apoxiomen007
19:35 11.03.2017.

Kad igra daje golove...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije