Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u Rijeci

Pogledajte kako dinamovci slave, pjesma se orila u svlačionici!

GNK DInamo
Foto: Dinamo
1/2
11.08.2017.
u 21:37

Dinamu je ovo bila 13. pobjeda u Rijeci u povijest HNL-a, a posebno im je draga jer je stigla nakon sezone u kojoj im je Rijeka uzela naslov i prekinula dominaciju.

Nogometaši Dinama skinuli su Rijekin niz nepobjedivosti na Rujevici (43 utakmice) kada su večeras u petom kolu HNL-a slavili s 2:0. Modri su zasluženo došli do slavlja, a junak je bio preporođeni Junior Fernandes koji je postigao oba gola.

Dinamu je ovo bila 13. pobjeda u Rijeci u povijest HNL-a, a posebno im je draga jer je stigla nakon sezone u kojoj im je Rijeka uzela naslov i prekinula dominaciju.

GNK DInamo
1/9

Koliko im ova tri boda znače vidi se i po snimci iz svlačionice na kojoj se vidi kako dinamovci pjesmom slave tri boda s Rujevice..

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
21:52 11.08.2017.

Na svaki zviżduk suca tribine eksplodiraju?Mislio sam da ne mogu biti gori od Torcide,ali ovi rećani su čudo.Pa ne może svaku utakmicu suditi Mustaf Eyisoyja! Toliko neobjektivnosti od rećana ,pritisaka,da je to strašno.Inače zadnjih mjeseci ih je bilo novo registrirani j na komentarima,ali postaju sve rijeđi,kao i njihove pobijede,osim ako ne sudi Mustafa!

KR
kruti190
22:01 11.08.2017.

reka na aparatima!!!!

PU
puniša
22:04 11.08.2017.

M Cvita radi dobar posao...Povratak modrog vlaka..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije