Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Među najboljim potezima

Ova su dva Bogdanovićeva zakucavanja oduševila Amerikance!

Bogdanović
Foto: Screenshot
1/4
01.11.2016.
u 18:38

Prije nekoliko dana atraktivno je zakucao preko 211 cm visokog Giannisa Antetokounmpa iz Milwaukee Bucksa, a noćas je sjajno zakucao i u susretu protiv Chicaga.

Bojan Bogdanović ovog je ljeta briljirao na Olimpijskim igrama u Riju i najavio da je spreman odigrati najbolju sezonu u NBA ligi. Hrvatski košarkaš izborio se za startnu petorku Brooklyn Netsa i zasad igra jako dobro, među najboljim je igračima svoje momčadi. Bogdanović zasad u prosjeku zabija 16.5 koševa po utakmici, ima 4.3 skoka u prosjeku i tri asistencije.

Na njegovu žalost, Brooklyn nije najbolje krenuo u sezonu jer ima samo jednu pobjedu i tri poraza, ali svojim prezentacija može biti zadovoljan. osim što ima dobru statistiku, Bogdanović je poradio i na atraktivnosti pa su se u ovom tjednu dva njegova zakucavanja našla među najboljim potezima lige.

Prije nekoliko dana atraktivno je zakucao preko 211 cm visokog Giannisa Antetokounmpa iz Milwaukee Bucksa, a noćas je sjajno zakucao i u susretu protiv Chicaga.

Pogledajte Bogdanovićeva zakucavanja i uživajte u potezima majstora...

>>Sjajni Bogdanović opet je bio najbolji strijelac, ali to nije pomoglo Brooklynu da izbjegne poraz

 

Komentara 2

JS
John_Smith
20:38 01.11.2016.

Bravo Babo, svaka často.. samo nastavi snažno no i pametno, čuvaj se ozljeda i padova

Avatar poljicanin
poljicanin
15:03 02.11.2016.

Igračina!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije