Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Juventusa

Pogba: Želim postati najbolji nogometaš svijeta

Paul Pogba
Foto: Reuters (Ilustracija)
16.10.2014.
u 17:14

– Ne mogu znati što će se događati u budućnosti, ali želim biti važan igrač u svijetu nogometa i osvajati što više trofeja

Paul Pogba (21), nogometaš Juventusa, jedan je od najboljih mladih nogometaša svijeta. Mnogi europski velikani pokušali su ga ovog ljeta odvesti iz Torina, no on je ostao vjeran svom klubu. Na SP-u u Brazilu igrao je vrlo dobro, zbog čega je dobio nagradu za najboljeg mladog igrača Mundijala.

– Iznimno sam ponosan na to priznanje i čast mi je što sam na pravi način predstavljao svoju zemlju. Ne mogu znati što će se događati u budućnosti, ali želim biti važan igrač u svijetu nogometa i osvajati što više trofeja – rekao je Pogba pa dodao:

– Želim raditi na sebi kako bih postao najbolji nogometaš svijeta – zaključio je francuski reprezentativac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije