Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorio KK Zadar

"Podsjećamo gospodina Rađu da je i njemu mišljenje zadarskih navijača nekada značilo..."

KK Zadar
05.07.2022.
u 19:45

- U situaciji kada je hrvatska košarka svedena na najniže razine u svojoj povijesti, mišljenja smo da bi svi oni koji obnašaju najviše funkcije trebali preuzeti odgovornost za ovakvo stanje te se minimalno ispričati svima.

"Nastavno na uvredljive izjave Predsjednika stručnog savjeta Hrvatskog košarkaškog saveza gospodina Dina Rađe u kojima je izravno prozvao navijače Košarkaškog kluba Zadar, ovim putem želimo stati u obranu i dignitet naših navijača te najoštrije osuđujemo ovakav način komunikacije, pogotovo prema onima koji još uvijek vjeruju u hrvatsku košarku", napisao je KK Zadar na svojoj službenoj stranici.

Predsjednik Stručne komisije Hrvatskog košarkaškog saveza Dino Rađa posljednjih je dana na nišanu svih kritičara i cijele košarkaške javnosti zbog loših rezultata Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. U svojoj je obrani Rađa je u razgovoru za Antenu Zadar komentirao sve one koji imaju nešto reći protiv Hrvatskog košarkaškog Saveza i opleo po navijačima Zadra.

- Moramo se malo pogledati u ogledalo, svi s**u po savezu. Ti navijači Zadra, jesu li se ikad zapitali kojeg je to igrača svjetskog kalibra nakon Arijana Komazeca KK Zadar izbacio?! I da takvi navijači traže moju ostavku! Pa takvi navijači uopće nemaju pravo glasa! Kad bi se slušalo navijače, gdje bismo došli?! - oštar je bio Rađa, a sada je stigao i službeni stav KK Zadar koji je stao u obranu svojih navijača.

- Podsjećamo gospodina Rađu da je i on u svojoj košarkaškoj karijeri branio zadarske boje, kao i gospoda Vrankovići, te im je tada mišljenje i glas zadarskih navijača itekako značio.

- U situaciji kada je hrvatska košarka svedena na najniže razine u svojoj povijesti, mišljenja smo da bi svi oni koji obnašaju najviše funkcije trebali preuzeti odgovornost za ovakvo stanje te se minimalno ispričati svima.

- Sportski je priznati poraz a da ne bi ostalo samo slovo na papiru – mi kao Košarkaški klub Zadar preuzimamo odgovornost za sve loše što se događalo u Klubu i ispričavamo se našim navijačima na svemu što su proživljavali ili proživljavaju te ovim putem pozivamo vodstvo Saveza da naprave isto i javno se ispričaju, kako zadarskim, tako i svim ljubiteljima ovoga sporta - napisali su iz zadarskog kluba i poslali snažnu poruku:

- Jer oni (ljubitelji ovog sporta, op.a.) su jedini razlog zbog kojeg još uvijek postojimo.

Komentara 4

Avatar arba_arba
arba_arba
08:27 06.07.2022.

Ča je na navijačima da proizvode igrače svjetskog kalibra ??, funkcija donosi odgovornost a profesionalizam zahtjeva rezultate.

ZA
zagi101
09:59 06.07.2022.

svakom novom izjavom Rađa pokazuje da nije sposoban za nikakvu funkciju ni u savezu ni u klubu

Avatar cucibuci
cucibuci
07:57 06.07.2022.

Tko si ti da nekoga prozivaš?Nadam se da nećeš još dugo ostati na toj funkciji,bahati stvore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije