Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI BORBE

Pobijedit ću Cro Copa i ispisati povijest!

Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/3
19.05.2018.
u 14:04

- Pobjedom protiv Cro Copa ću ispisati povijest - rekao je Neslon

Roy Nelson vjeruje da će idućeg vikenda na Bellator 200 priredbi u Londonu prekinuti jednu tradiciju Mirka Filipovića.

Naime, Cro Cop ima naviku osvetiti svoje poraze kada mu se pruži prilika za revanš. Sjetite se primjerice kako je prošao Gabriel Gonzaga na UFC-u u Krakowu, piše Fightsite.

Nelson je Filipovića porazio 2011., ali u uzvratnom meču 25. svibnja ne planira postati njegova najnovija žrtva, što je otkrio prilikom posjeta Unbreakable Performance Centeru u Los Angelesu.

- Pobjedom protiv Cro Copa ću ispisati povijest - rekao je Neslon u intervjuu s Jayem Glazerom. 

- Jer Cro Cop je pobijedio u svakom revanšu koji je imao. Ali ovaj put neće pobijediti.

Pobjednik dvoboja bit će rezerva za Bellatorov aktualni Grand Prix turnir u teškoj kategoriji. “Big Country” je ispao iz turnira u prvom kolu porazom od Matta Mitrionea, ali se nada povratku i osvajanju turnira.

- Zatim ću odraditi četvrtu rundu s Mitrioneom i dovršit ćemo našu borbu. Nadam se da će Fedor biti uspješan u svom meču, jer onda ću se boriti protiv njega i postati prvi borac koji pobijedio Fedora, Cro Copa i Minotaura.

Filipović je sjajnim rezultatima u posljednjih nekoliko godina pokazao da je u puno boljoj formi od Nelsona. No Amerikanacu to nije bitno…

- Uopće me ne zanima koji Cro Cop će se pojaviti. Bitno je jedino da ja budem najbolja verzija Roya Nelsona.

Ključne riječi

Komentara 1

CH
Che
19:33 19.05.2018.

vidli amo kakvi ste vi papci ameri kad ste se borili u Brazilu, nijedna pobjeda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije