Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Plinare je u Nantesu uništila ‘balkanska veza’! Francuzi iskreni: ‘Nismo zaslužili niti bod’

20.11.2017.
u 11:43

Ma, iskreno nama ovi bodovi nisu možda toliko važni koliko bi bili važni zagrebašima – rekao je Matulić, desno krilo Nantesa.

Rukometaši PPD Zagreba odigrali su svoju najbolju utakmicu ove sezone u Ligi prvaka, ali su na kraju izgubili u Nantesu (27:28). A izgubili su pogotkom Kleina desetak sekundi prije kraja nakon što je iz brzog centra pogodio prazna vrata.

- Morao sam se kockati s igrom sedam na šest tridesetak sekundi prije kraja utakmice. Išli smo po pogodak za bod kojeg smo zaslužili. I postigao je Vuglač pogodak za izjednačenje, ali nismo dobro branili brzi centar. Mislim da se Bičanić trebao brže vratiti na izmjenu s vratarom – rekao je Kasim Kamenica, trener PPD Zagreba.

Damir Bičanić odigrao je utakmicu za pet, postigao šest pogodaka, dobro igrao u obrani. Ali, što vrijedi...

- Borili smo se, trudili. Nitko ne bi prigovorio da smo i pobijedili, a kamoli osvojili bod. Čim je Vuglač šutnuo odmah sam potrčao na izmjenu. Možda bi bilo bolje da sam ostao u igri i smetao oko centra pa možda Klein ne bi uspio šutirati na prazna vrata – istaknuo je Bičanić.

Možemo iznenaditi i Barcu

Tin Kontrec je na kraju imao priliku spasiti bod ali je njegov udarac u posljednjoj sekundi obranio Dumoulin.

- Ne bih šutirao “frk” ni kod minus pet, ni kod plus pet – istaknuo je Kontrec.

Kasim Kamenica,a kao i svi igrači bio je dugo u šoku.

- Kada sam govorio da ćemo u seriji teških utakmica u Ligi prvaka nekoga iznenaditi, mnogi su se smijali. A to iznenađenje trebalo se dogoditi upravo ovdje u Nantesu. Šteta što nismo uspjeli realizirati barem jedan od tri napada na 26:26, a i ono isključenje Božić-Pavletića mi je bilo malo sumnjivo. Vjerujem da u sljedeće dvije domaće utakmice protiv Barcelone i RN Löwena možemo barem jednog iznenaditi – zaključio je trener “plinara”.

1/6

Neće zagrebašima biti baš nikakva utjeha ni to što su svi igrači Nantesa iskreno priznali da nisu zaslužili pobjedu.

- Nismo možda zaslužili niti bod, a kamoli dva. PPD Zagreb nije me iznenadio. Imaju puno bolju momčad nego prijašnjih godina i zaista mi nije jasno kako tako slabo stoje u skupini. Znao sam da će se moji suigrači opustiti nakon velike pobjede u Szegedu. Pomislili su kako će se zagrebaši samo predati. Ispala je jako, jako teška utakmica za nas– rekao je Kiro Lazarov, igrač Nantesa.

Burić ne može promašiti

Ispada da je “plinare” uništila balkanska veza Lazarov (Makedonija) – Burić (Bosna i Hercegovina). Zajedno su postigli 11 pogodaka.

- Burić u zadnje vrijeme igra jako dobro, Čovjek ne može promašiti s crte – rekao je Lazarov.

Jerku Matuliću, desnom krilu Nantesa i povremenom hrvatskom reprezentativcu, bilo je teško gledati tužna lica svojih nekadašnjih suigrača.

- Ma, iskreno nama ovi bodovi nisu možda toliko važni koliko bi bili važni zagrebašima – rekao je Matulić.

Koliko je poraz šokantno djelovao na zagrebaše dovoljno govori podatak da se u autobusu, na povratku iz dvorane u hotel nije ni riječ čula.

Komentara 1

AO
ante.oreskovic75
13:00 20.11.2017.

Digni glavu gore mila ekipa.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije