Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trnsko

Planovi KK Zagreba: Šarić će biti kapetan, a Hezonja pomoćnik

Mario Hezonja, Hrvatska U-17 (1)
Daniel Kasap/Pixsell
12.07.2012.
u 09:22

– Da mu je Partizan draži od Cibone, izjavilo je zaigrano dijete, maloljetna osoba, i tu izjavu nije trebalo ni prenositi – kaže Jelavić

Dok Dario Šarić i Mario Hezonja, dvojica najtalentiranijih košarkaša u Europi u svom godištu, imaju neke sasvim druge planove, njihov sadašnji klub Zagreb želi im dati velike igračke ovlasti. O tome nam je govorio predsjednik KK Zagreba Davor Jelavić.

– Moja je ideja da kapetan naše momčadi bude Šarić, a Hezonja pomoćnik.

Nažalost, ni jedan od njih nema baš neku želju da ostane u klubu jer neće igrati u ABA ligi. Uostalom, Hezonjin otac nam je kazao da je Mario već potpisao predugovor s Barcelonom.

– Bilo bi dobro kada bi se oni i njihove obitelji konzultirali s ništa manje talentiranim Antom Tomićem koji je razmišljao o svojoj karijeri i iz Zagreba otišao tek sa 23 godine, a nedavno je prešao iz jednog velikog kluba u još veći europski klub. Tu djecu treba još i obiteljski odgajati, da ne zabavljaju svojim izjavama sportsku javnost, ali ih obitelji ne trebaju nuditi tržištu da bi riješile vlastitu materijalnu situaciju.

Jelavić tvrdi da KK Zagreb nikakvu ponudu ni za Šarića ni za Hezonju ni od koga nije dobio:

– Hezonja kaže da se obvezao Barceloni, ali on je naš igrač. Pa nismo mi banana-država, za hrvatske građane vrijede hrvatski zakoni. Invazivna Fibina pravila podčinjavaju košarku u zemljama kao što je naša.

Komentara 4

MU
mustafa
14:55 12.07.2012.

I Šarić i Hezonja su veliki talenti to je jasno svima,šzo ne valja su ti sirovi i neumjesni medijski istupi kako njih samih tako i njihovih roditelja.Biti će jako teško ako se zainate Zagrebovi šefovi. Neznam,ali bude tu bilo svega,samo dobrog ne,a pogotovo ne za ova dva mlada igrača.

JO
jolly
15:18 12.07.2012.

I jednom i drugom bi bilo dobro naći klub, gdje će igrati barem 20 minuta, odnosno više, ako je to domaća liga. Ako tako gledamo, mogli bi ostati u Zagrebu. S druge strane, ako će igrati bez ikakve kontrole, kao što je Šarić odigrao domaće prvenstvo, samo za osobnu statistiku, onda to nema nikakvog smisla.

Avatar comandante
comandante
07:30 13.07.2012.

Jelavic je u pravu sto se tice roditelja ali.... njegov klub se raspada upravo zbog tih razloga, pohlepe i nerealnih ugovora. Nabijale su se cijene igracima da bi se izvlacila lova, citaj Cikatic klosar. Dok je Karamarko mogao ucijenjivati drzavne firme da daju novac funkcionirali su. Ideja da ce im Saric biti kapetan a Heonja igrac su smijesne. Pa oni ce igrati smijesnu hrv.ligu, imaju ogromne dugove i nije nikome u interesu da igraju tamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije