Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Pittsburgh pobjeđuje i bez Malkina

Pittsburgh Penguins
Reuters
31.10.2009.
u 09:16

Sidney Crosby zabio je jedini u raspucavanju kaznenih udaraca nakon što je dvama asistencijama omogućio Pittsburgh Penguinsima produžetak u Columbusu. Na kraju su prvaci slavili 4-3.

Penguinsi, koji su prvi put nastupili bez ozlijeđenog Jevgenija Malkina (rame, čeka ga pauza od dva do tri tjedna), zabili su dva gola u posljednje tri minute osnovnog dijela utakmice za 3-3. Ovo je njihova šesta pobjeda u šestom gostovanju ove sezone. Nikad nisu startali tako dobro u sezonu kad su gostovanja u pitanju. Na ukupno su najboljem učinku lige s 11 pobjeda i dva poraza.

Derbi Zapadne konferencije u San Joseu su odigrali domaći Sharksi protiv Colorado Avalanchea. Sastav San Josea pobijedio je 3-1 u četvrtoj uzastopnoj pobjedi, te šestoj u posljednjih sedam dvoboja. Ryane Clowe i Jamie McGinn postigli su za pobjednike svoje prve golove u sezoni. Dany Heatley dodao je treći. Njegov je to deveti pogodak sezone.

Gostujući vratar Craig Anderson, unatoč trima primljenim golovima, briljirao je obranivši 43 udarca.

Washington Capitalsi iznenađujuće su na svom ledu u produžetku poraženi od nejakih New York Islandersa. Za konačnih je 4-3 zabio Nijemac Mark Streit nakon 53 sekunde igre u dodatnom vremenu.

Najbolji igrač pobjednika bio je golman Dwayne Roloson s 37 obrana. Za domaće je dva gola zabio Čeh Tomaš Fleischmann, dok je preostali, prvi na utakmici, zabio Aleksandr Ovečkin. Bio mu je to već 14. ove sezone. Najbolji je, već uobičajeno, strijelac lige.

NHL liga, petak:

Florida – Dallas 6-5, penali
Columbus – Pittsburgh 3-4, penali
San Jose – Colorado 3-1
Washington – New Jersey 3-4, produžetak
Buffalo – Toronto 3-2, produžetak
Anaheim – Vancouver 7-2
Minnesota – NY Rangers 3-2
Chicago – Montreal 3-2

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije