Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

PITANJE DANA Tko će pobijediti u novom velikom derbiju - Hajduk ili Dinamo?

Split: Hajduk i Dinamo susreli se u 28. kolu  SuperSport HNL-a
Foto: Photo: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/4
03.04.2024.
u 08:32

Prijenos utakmice bit će besplatan za sve. Naime, osim na TV-kanalu MAXSport 1, utakmica će biti dostupna i putem MAXSport YouTube-kanala

Četiri dana nakon HNL-derbija koji je završio pobjedom Dinama od 1:0, bijeli i plavi još će se jednom sastati u Splitu. Dakle, Hajduk i Dinamo od 19 sati na Poljudu igrat će u polufinalu Kupa. Ogled je to koji se igra na jednu utakmicu, a ne bude li pobjednika nakon regularnih 90 minuta, uslijedit će produžeci, a onda potencijalno i izvođenje jedanaesteraca. Hajduk će se svakako htjeti revanširati zagrepčanima, a pobjeda i plasman u finale domaćima bi bila od presudnog značenja za sezonu u cjelini.

Poznato je naime, da će pobjednik Kupa steći pravo nastupa u 1. pretkolu Europske lige, što će mu dati jednu europsku stepenicu više nego do sada, kad je automatski ulazio tek u kvalifikacije Konferencijske lige. No, i jedni i drugi ciljaju na prvenstvenu titulu. Dinamo za vodećom Rijekom na ljestvici zaostaje za pet bodova, a Hajduk za sedam.

Derbi na Veliku Subotu nije pokazao previše od nogometa, Dinamo je jedini pogodak zabio u 38. minuti preko Brune Petkovića, a danas nas čeka nova porcija nogometnog uživanja. Tim više što će i prijenos utakmice biti besplatan za sve. Naime, osim na TV-kanalu MAXSport 1, utakmica će biti dostupna i putem MAXSport YouTube-kanala, kao i ona od 16 sati kada će se u prvom polufinalu sastati Lokomotiva i Rijeka.

Odgovorite na naše pitanje dana:

Tko će pobijediti u polufinalu Kupa?

Ključne riječi

Komentara 2

BE
Belinda1987
09:30 03.04.2024.

Pitanje dana je: tko će biti finalisti kupa? Možda novinari neznaju da se igra još jedna utakmica polufinala kupa. Sramota

BA
bacenheider
09:08 03.04.2024.

Ma dajte Dinamovci,pustite im nek se malo. Vesele poslije soka i osvojene fritule!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije