Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA Hertha bolja od HSV-a, Bayern prokockao 2:0

Petrićeve škarice, poraz HSV-a

15.11.2008.
u 17:35

Fantastičan pogodak Mladena Petrića obilježio je 13. kolo Bundeslige. Na Olimpijskom stadionu u Berlinu hrvatski napadač u 12. minuti primio je u šesnaestercu loptu na prsa i u stilu Dražana Jerkovića škaricama s osam metara pogodio Herthinu mrežu! Bio je to peti Petrićev pogodak u Bundesligi ove sezone i činilo se nakon prvog poluvremena da bi mogao konačno donijeti Hamburžanima slavlje u gostima. No, Šimunićeva momčad preokrenula je u samo tri minute rezultat.

Sva tri hrvatska reprezentativca odigrala su cijelu utakmicu, a žute kartone zaradili su Petrić i Šimunić koji je požutio zbog prekršaja na Ivici Oliću.

Borussia je bez kažnjenog Roberta Kovača razbila Eintracht, a Schalkeov trener Fred Rutten ostavio je cijelu utakmicu na klupi Ivana Rakitića. Iako je gubio u Leverkusenu s 2:0, iako je imao igrača više, Nizozemac nije procijenio da bi mu Raketa mogao pomoći, već je uveo Pandera, Höwedesa i Asamoaha. Bayer je pobjedom ostao na vrhu, u stopu ga prati Hoffenheim, ali ne i Bayern koji je kiksao nakon vodstva 2:0.

Za Eintracht je u 82. minuti ušao mladi hrvatski reprezentativac Krešo Ljubičić.

Rezultati 13. kola: Hertha - HSV 2:1, Bayer - Schalke 2:1, Borussia D. - Eintracht 4:0, Energie - Karlsruhe 1:0, Hoffenheim - Wolfsburg 3:2, Borussia M. - Bayern 2:2, Stuttgart - Arminia 0:0, Hannover - Bochum 1:1.

Poredak: Bayer 28, Hoffenheim 28, Bayern 25, Hertha 24, HSV 23, Borussia D. 21, Schalke 20...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije