Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUKNUĆE MIŠIĆA

Petrić propušta polufinale Europske lige?

Mladen Petrić
Reuters
15.04.2010.
u 15:46

Hrvatski nogometni reprezentativac u redovima HSV-a Mladen Petrić pauzirat će sljedeća dva do tri tjedna zbog ozljede koju je zaradio u srijedu na momčadskom treningu.

- Magnetska rezonanca pokazala je napuknuće mišića u području aduktora - rekao je HSV-ov trener Bruno Labbadia na novinarskoj konferenciji u četvrtak, ne navodeći o kojoj je nozi riječ.

- Petrić će pauzirati dva do tri tjedna. Normalno proces oporavka traje tri tjedna, ali ako sve prođe u najboljem redu možda zaigra i za dva tjedna – dodao je njemački stručnjak na klupi HSV-a.

To znači da će Petrić propustiti najmanje tri sljedeće utakmice svog kluba, protiv Mainza i Hoffenheima u prvenstvu, kao i prvu polufinalnu utakmicu Europa lige protiv Fulhama (u Hamburgu, 22. travnja).

U klubu se nadaju da će ga ipak imati na raspolaganju za uzvrat protiv Fulhama 29. travnja.

Petrić je ove sezone postigao šest golova u Bundesligi (u 23 utakmice), pet golova u Europa ligi (u 10 utakmica), kao i dva u DFB Pokalu (u dvije utakmice).

Komentara 2

DU
Deleted user
18:42 15.04.2010.

Samo da se mladen oporavi do svetskog prvenstva!! sa njim u timu mozete najmanje do polufinala, bicete hit!!

OB
-obrisani-
07:28 16.04.2010.

15.04.2010. u 18:42h Daleko je napisao/la: sa njim u timu mozete najmanje do polufinala, bicete hit!! Molim te nemoj vatrene ponižavati..Sa Petrićem mogu do kraja i najmanje u finale..Jasno riječ je o svetskom prvenstvu u stolnom nogometu koji se igraa u bazi hrvatske repke Funtani..Konkurencija je žestoka jer dolaze ekipe iz Lihtenštejna, San Marina, Pazina, Umaga i Pule...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije