Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budimpešta

Petra Martić izgubila od Viktorije Kuzmove i ostala bez polufinala

Petra Martić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
23.02.2018.
u 13:44

Petra Martić na polufinale čeka već dvije godine, od turnira u Rio de Janeiru u veljači 2016. godine

Hrvatska tenisačica Petra Martić nije se uspjela plasirati u polufinale WTA turnira u Budimpešti, gdje je u petak u četvrtfinalu poražena od Slovakinje Viktorije Kuzmove (WTA - 121.) sa 6-4, 6-2 nakon 75 minuta igre.

Martić je u prvom setu propustila čak sedam prilika za 'break', šest u trećem i još jednu u petom gemu, što je na kraju bilo ključno za ishod meča. Do devetog gema naša je tenisačica bez poteškoća prolazila kroz gemove na početnom udarcu. No, tada je Kuzmova spojila nekoliko odličnih udaraca i treću set-loptu pretvorila u veliku prednost.

Petra Martić
1/5

U drugom setu je 19-godišnja Slovakinja bila uvjerljivo bolja i s dva 'breaka' stigla do pobjede i svog prvog polufinala na WTA turnirima. Petra Martić na polufinale čeka već dvije godine, od turnira u Rio de Janeiru u veljači 2016. godine.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije