Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Petković: Nakon svega ispada da smo Pedro Slaven i ja

Mile Petković
Renato Branđolica
27.08.2010.
u 21:24

Zbog propusta u organizaciji utakmice s Dinamom, Slaven Belupo kažnjen je sa 5000 kuna, dok je trener Mile Petković zbog isključenja kažnjen sa 2000 kuna.

- Kazna je primjerena, možda je mogla biti i veća, ali niti jednog trenutka nisam je negirao. Riječ je o mojoj nesportskoj gesti, koju sam svjesno napravio i svjesno nosim kaznu. Druga je stvar je li još netko na toj utakmici trebao biti kažnjen, što se jako dobro može vidjeti na snimkama. Ovako ispada da su Pedro Mile Petković i Slaven Belupo - izjavio je strateg farmaceuta.

Disciplinski sudac HNS-a Krešimir Vlajčević rekao je da nisu pokretali nikakvu istragu protiv Zorana Mamića jer nitko nije podnio prijavu protiv njega, ni delegat niti Slaven Belupo.

Nisu vas zainteresirali medijski napisi o Mamićevu psovanju sudaca?

 - Kamo bismo došli da postupamo na svaku medijsku objavu - zaključio je Vlajčević.

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:39 28.08.2010.

Petković: Nakon svega ispada da smo Pedro Slaven i ja jer smo se kladili da reprezentacija Slovenije uči među 4 najbolje na World Cupu u JAR-u a oni tako nesretno ispadnu u grupi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije