Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČILI KAPETANI

Petković je najbolji igrač HNL-a 2023. godine: Miljenik Maksimira prekinuo Livajinu dominaciju

Dinamo i Ballkani sastali se u 6. kolu Konferencijske lige
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
16.12.2023.
u 13:31

"Bruno Petković je već dulje vrijeme ključni igrač Dinama, a svoje kvalitete pokazao je i u dresu reprezentacije. Donosi stabilnost Dinamu, sjajno čita igru, ističe se golovima, ali i asistencijama", objasnio je Nediljko Labrović čiji je glas Bruni Petkoviću donio nedostižnu prednost u izboru za najboljeg igrača HNL-a 2023. godine

Titulu najboljeg igrača lige od strane kapetana svih klubova u izboru Tportala odnio je Dinamov napadač i miljenik maksimirske publike, Bruno Petković. Izbor je funkcionirao tako da su svi kapetani birali po pet najboljih igrača. Prvom bi bilo dodijeljeno 10 bodova, drugom 8, trećem 6, četvrtom 4 i petom 2.

U izboru je presudio glas Nediljka Labrovića, kapetana Rijeke i člana hrvatske nogometne reprezentacije, koji je glasao sedmi po redu. Na prvo je mjesto stavio Petkovića i tako mu dao nedostižnu prednost. Za drugog po redu izabrao je Tonija Fruka, trećeg Lindona Selahija, četvrtog Marka Livaju i petog Ramona Miereza.

GALERIJA Dinamo unutar 10 minuta srušio Ballkani (3:0) i osigurao europsko proljeće

Dinamo i Ballkani sastali se u 6. kolu Konferencijske lige
1/21

"Bruno Petković je već dulje vrijeme ključni igrač Dinama, a svoje kvalitete pokazao je i u dresu reprezentacije. Donosi stabilnost Dinamu, sjajno čita igru, ističe se golovima, ali i asistencijama. Donosi cijeloj momčadi sigurnost samom prisutnosti na travnjaku. Koliko je bitan igrač za Dinamo, najbolje je bilo vidljivo ove sezone, kad je izbivao zbog ozljede", pojasnio je Labrović svoj odabir.

VEZANI ČLANCI:

Ovim je glasom Bruno Petković prekinuo dvogodišnju dominaciju zvijezde Hajduka, Marka Livaje, kada je riječ o ovoj nagradi. Svoje glasove još trebaju dati kapetani Dinama i Hajduka.

VIDEO Počela prodaja karata za derbi Hajduka i Dinama

Komentara 7

GI
Gitte
19:50 16.12.2023.

Da toliko je dobar velikani sigurno stoje u redu da ga kupe za stotinjak tisuća eura

Avatar votum
votum
14:39 16.12.2023.

Haha, čuj najbolji?! Smiješno. Momak je simpatičan, ali najbolji?! Nema šanse

EJ
ejStef
14:11 16.12.2023.

Kad su prodali i potjerali pola ekipe, naravno da je Petković iskočio. Sada Dinamo ovisi o Petkoviću, čak i više nego Hajduk o Livaji... Da li je to dovoljno? Nije igrao pola sezone, no za razliku od svih drugih, igrao je u Europi, makar u KL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije