Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pali u Karlovcu

Petković: Imali smo prilika, ali ne i završno dodavanje

Mile Petković
Renato Branđolica
20.09.2010.
u 09:32

Koprivnički prvoligaš, u sjeni incidenta sa svojim igračima, u subotu je gostovao u Karlovcu i upisao već četvrti poraz u osam susreta.

Iako su u grad na četiri rijeke došli barem po bod, farmaceuti nisu uspjeli u svom naumu. Ponovno je zakazala realizacija i sada je već svima jasno da će to biti velik uteg europskim ambicijama Slavena Belupa.

– Dobro smo ušli u utakmicu. Krenuli smo napadački, s brzima Delićem i Mujanovićem naprijed te Vojnovićem iza njih. Napravili smo im dosta nereda u obrani, imali dosta prilika, ali nismo uspjeli kvalitetnije odigrati zadnje dodavanje. Pobjednički pogodak Karlovca primili smo nakon ubacivanja iz kuta kojem je prethodila serija naših pogrešaka na teškom terenu – rekao je trener farmaceuta Mile Petković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije