Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA UTAKMICA

Petković će biti ključan adut protiv Betisa: 'Uvijek razmišljam izvan okvira i kako pomoći ekipi'

Susret Real Betisa i Dinama u playoffu UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/14
20.02.2024.
u 17:41

"Nisam tip koji će samo stajati u šesnaestercu i zabijati. Ekipi pomažem asistencijama, prijenosima strane, duelima, skokovima i svime ostalim što moja igra nosi", rekao je Bruno Petković

Bruno Petković (29) je jedna od ključnih karika u igri Dinama. U prošlome kolu Hrvatske nogometne lige izveo je penal koji je hrvatskom prvaku osigurao pobjedu protiv Varaždina (1:0). Isto je učinio i u utakmici šesnaestine finala Konferencijske lige protiv Betisa (1:0).

Pred plavima je uzvratni susret sa španjolskim klubom. Utakmica se igra ovoga četvrtka u 18.45 na stadionu Maksimir, a Dinamo će svakako računati na svoga napadača u pokušaju da svlada ovu veliku europsku prepreku. Iz kluba su objavili video u kojem je Petković otkrio jedan od svojih hobija.

GALERIJA Petković donio Dinamu ogromnu pobjedu protiv Betisa u Konferencijskoj ligi! (0:1)

Susret Real Betisa i Dinama u playoffu UEFA Konferencijske lige
1/14

"Igrao sam šah kad sam bio dijete s ocem i bratom. Kad imam neku pauzu, kad smo u karanteni ili na nekom putu, volim se tako zabavljati. Netko igra igrice na mobitelu, ja igram šah. Igram amaterski, nisam ni blizu toga da sam dobar igrač. Priprema je 90 posto svega u šahu, a onih deset posto odvaja one najbolje, koji imaju kreaciju i ideju", rekao je Petković.

VEZANI ČLANCI:

To se može primijeniti i u nogometu. "Ja sam tip koji uvijek razmišlja izvan okvira, pokušavam naći neku soluciju za bilo koju situaciju, kako u životu tako i na terenu. Malo sam atipičan. Ronaldo je bio najbolji napadač. Sigurno da ta njegova lakoća zaintrigira svako dijete koje gleda nogomet", rekao je Petković i dodao:

"I meni se svidio, ali nikad nisam pokušao raditi stvari koje je radio on. Nisam tip koji će samo stajati u šesnaestercu i zabijati. Ekipi pomažem asistencijama, prijenosima strane, duelima, skokovima i svime ostalim što moja igra nosi."

VIDEO Jarni za Večernji list otkrio gdje i kako je doznao za odluku HNS-a. Evo prvih reakcija

 

Komentara 1

LJ
Ljeto2023
18:09 20.02.2024.

Snovi malog Perice..i onda se probudi, pogleda se u ogledalo, vidi jednog klauna i tužno shvati da su njegove mogućnosti vrlo limitirane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije