Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"BRATEEEE"

Perišić se javio zvijezdama svih reprezentacija s kojima vatreni igraju: Evo što im je rekao

Hrvatska i Rusija na Poljudu igraju odlučujuću utakmicu za izravni plasman na SP
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
01.04.2022.
u 23:25

Kroz karijeru je Ivan imao priliku igrati s najvećim zvijezdama svake od tri momčadi koje će Hrvatskoj biti na putu u pokušaju prolaska skupine.

Hrvatska će u skupini F Svjetskog prvenstva u Kataru igrati protiv Maroka, Kanade i Belgije. A prvi se od vatrenih oglasio Ivan Perišić.

Na svom Instagramu je kroz "story" označio najveće zvijezde protivničkih reprezentacija, Romelua Lukakua i Achrafa Hakimija, koji su mu donedavno bi suigrači u Interu.

Foto: Instagram

- Igrat ću protiv svojih dečkiju - napisao je Perišić.

Sljedeću priču posvetio je Alphonsu Daviesu, najboljem nogometašu Kanade i jednom od najskupljih lijevih bekova na svijetu. Perišić i Davies su zajedno branili boje Bayerna, a osvojili su i Ligu prvaka. A posljednju Kevinu De Bruyneu, s kojim je igrao u Wolfsburgu.

- Brateee - napisao mu je Perišić putem Instagram "storija".

>>> Ivan Perišić ne može mirovati, okušao se i u ringu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije