Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska reprezentacija

Perišić objavio sliku s Livajom: Jasno dao do znanja što misli o incidentu na Rujevici

Hrvatska povela protiv Austrije 2:1 golom Marka Livaje
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
06.06.2023.
u 08:48

Nekolicina navijača je Livaji dovikivala: ""Smeće jedno, marš iz reprezentacije. Pogledaj stolice na istočnoj tribini." Na to je napadač Hajduka dotrčao do tribine i počeo se raspravljati, no situacija je brzo vraćena pod kontrolu

Nakon jučerašnjeg incidenta na Rujevici putem Instagrama oglasio se i Ivan Perišić. Na storyju je objavio fotografiju s Markom Livajom uz emotikon stisnutog mišića.

Podsjetimo, na jučerašnjem treningu hrvatske reprezentacije održanom pred više od tisuću gledatelja Marko Livaja slučajno je pogodio dječaka loptom. Nakon toga nekolicina gledatelja krenula je provocirati i grubo dobacivati igraču nakon čega je prišao tribini i krenuo u verbalni obračun.

VIDEO Gledatelj vrijeđao Livaju: Izbio verbalni sukob intervenirala i policija

Reagirali su zaštitari i policija, a Vedran Ćorluka i Zlatko Dalić deeskalirali su situaciju. U obranu suigrača ostao je i Mateo Kovačić koji je gledatelju doviknuo: "Što si došao ovdje ako vrijeđaš?!"

VEZANI ČLANCI:

Naime, navijači su Livaji dovikivali: ""Smeće jedno, marš iz reprezentacije. Pogledaj stolice na istočnoj tribini." Mislili su pritom na sjedalice koje su uništili pripadnici Torcide tijekom finala Kupa protiv Šibenika, kada je Livaja pod povećalo javnosti došao zbog pjevanja uvredljivih pjesama Funcutima.

GALERIJA Vatreni odradili trening na Rujevici

Hrvatska povela protiv Austrije 2:1 golom Marka Livaje
1/12

Zbog svojih postupaka Livaja još uvijek čeka odluku disciplinskog suca HNS-a, a uz njega su Luka Vušković i Tomislav Rogić. Livaja se dječaku i njegovoj obitelji nakon treninga ispričao zbog neugodnosti, a viđeni su kako razgovaraju i zajedno se smiju stoga je za pretpostaviti da je barem između njih sve u najboljem redu.

Komentara 1

ZO
zoranos
09:56 06.06.2023.

Livaju treba izbaciti iz reprezentacije! Dakle čovjek je pjevao uvredljive pjesme i protiv Dinama, Rijeke i Šibenika. Da stvar bude gora povukao je i 16 godišnjeg Vuškovića da se ponaša isto! Postao je ikona Hajduka, Splita a zapravo je čovjek koji radi podjele i širi mržnju! Njegovo ponašanje nije ponašanje reprezentativca i on mora otići! Da se čovjek zaletio može mu se oprostiti, ali on to radi konstantno tokom cijele svoje karijere! Sramota je da je postao negativac postao ikona i sramota je da se HNS ulizuje Splitu i tolerira ovakva ponašanja! Da je to netko iz Zagreba ili Osijeka letio bi odavno. Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije