Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan završetak

Livaja se nakon treninga ispričao dječaku: Lijepa gesta vratila mu je osmijeh na lice

Trening Hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/5
05.06.2023.
u 22:04

Livaja je nakon povika nekolicine gledatelja krenuo prema tribini i počeo se nadvikivati s navijačima. Cijeli je incident započeto time što je napadač slučajno pogodio dječaka na tribinama u ruku. Međutim, zanemario je uvrijede i nasmijao dječaka i njegovu obitelj

Nakon konferencije za medije Vatreni su održali trening na Rujevici. Trening je bio otvoren za navijače, koji je bilo oko 1500, no lijepa atmosfera na treningu brzo je pokvarena verbalnim obračunom između Marka Livaje i nekolicine navijača na tribinama. Livaja je slučajno loptom pogodio dječaka koji je s tribina gledao trening Vatrenih. 

Pojedini su navijači burno reagirali i počeli vrijeđati napadača Hajduka. "Smeće jedno, marš iz reprezentacije. Pogledaj stolice na istočnoj tribini", dovikivali su mu misleći pritom na stolice koje su pripadnici Torcide uništili prilikom finala Kupa Hrvatske između Hajduka i Šibenika kada je Livaja zaradio žestoke kritike zbog podrugljivih pjesama.

Livaja je nakon povika krenuo prema tribini i počeo se nadvikivati s navijačima. Odmah su reagirali i zaštitari te policija, a incident je primirio Vedran Ćorluka odmaknuvši Livaju od tribina.

Mateo Kovačić je jednom gledatelju doviknuo: ''Što si došao ovdje ako vrijeđaš?!'' Trening je malo zatim nastavljen, a izbornik Zlatko Dalić pozvao je dječaka na teren kako bi mu liječnik reprezentacije pregledao ruku s kojom je sve bilo u redu.

GALERIJA Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening na Rujevici

Trening Hrvatske nogometne reprezentacije
1/12

Nakon treninga se Marko Livaja ispričao dječaku i njegovoj obitelji zbog nesretnog događaja, popričao s njima i u miru se rastao, a sve je oduševilo dječaka.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 5

MU
Mujoh
23:44 05.06.2023.

Dalić je napravio grešku, kad su krenule provokacije i uvrede prema igraču hrvatske reprezentacije trebao je odmah prekinuti trening i zahtijevati da se isprazni stadion jer je to potpuno nenormalna i sramotna situacija

DE
derin
00:51 06.06.2023.

A tko će se ispričati igraču i reprezentaciji!? To da lopta nekog slučajno pogodi oko terena događa se često, igrač se ispriča poslije i gotova priča, a ovdje je krenula salva neprimjerenih uvreda izgleda. Tu je trebao reagirati netko iz Saveza, redari i dotične zamoliti da prestanu s tim, ako ne uputiti ih van. Pa čak je trebalo prekinuti s treningom, kad se prijeđe mjera.

DA
Darlboro
01:31 06.06.2023.

Kakvi su ovo nesuvisli pokušaji ravnanja krive Drine?! Slučajno pogodio dječaka, pa se ovi naljutili, pa on skočio na ogradu, i svi zagrljeni odšetali u suton... Ma koga lažeš daliću?! Livaja je divljak i kao takav mora letit van

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije