Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glavna priča

Perišić na naslovnici Gazzette: Prelazi u Inter za 17 milijuna eura!

Ivan Perišić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
11.08.2015.
u 08:55

Talijani navode kako će prodaja Xherdana Shaqirija u Stoke za 17,5 milijuna eura potaknuti Inter na kupnju.

Ivan Perišić osvanuo je danas na naslovnici uglednog talijanskog lista Gazzetta dello Sport koji tvrdi kako će hrvatski reprezentativac prijeći iz Wolfsburga u Inter za 17 milijuna eura.

O tom transferu zapravo se piše već dulje vrijeme, no Talijani sada navode kako će prodaja Xherdana Shaqirija u Stoke za 17,5 milijuna eura potaknuti Inter na kupnju.

Perišić također želi prijeći u milanski klub, no poteškoće su nastale prilikom dogovora između Vukova i Intera. Nijemci žele odmah svih 17 milijuna za hrvatskog veznjaka dok Inter nudi 5 milijuna za posudbu s obvezom otkupa, a preostalih 12 milijuna eura isplatili bi poslije. 

Mancini ne odustaje od ideje da njegova momčad igra u novoj formaciji 4-3-3, a Perišić je njegova prva želja za mjesto na lijevom krilu – piše Gazzetta.

U slučaju da Perišić ipak ne preseli u Milano, Inter će se okrenuti Keiti, Mertensu ili Perottiju.

>>Perišić s Wolfsburgom u 2. kolu kupa, Ćorlukin Lokomotiv vodeći u Rusiji

 

Komentara 2

VI
virkom
14:14 11.08.2015.

Nije mi nikako jasno zašto bi Perišić želio otići iz Wolfsburga!? Wolfsburg je klub sa fenomenalnim trenerom, sa managementom kojemu konstantnost igra jaaaako veliku ulogu, znači nema preuhitrenih promjena trenera. To su dugoročni planovi uz podršku VW-koncerna, uz to ima zagarantirano mjesto i trener mu jako vjeruje i igrat će u ligi prvaka! Šta ga čeka u Interu??? Nije mi jasno!?!?!?

VI
virkom
14:15 11.08.2015.

Čak i ako Wolfsburg proda De Bruynea dobit će brod pun novca i kupit će adekvatnu zamjenu. Nije mo jasno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije