Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reprezentativci uspješni

Perišić s Wolfsburgom u 2. kolu kupa, Ćorlukin Lokomotiv vodeći u Rusiji

Ivan Perišić
DPA/PIXSELL
08.08.2015.
u 19:45

Bayer Leverkusen slavio je kod Lottea sa 3:0 uz golove Kiesslinga, Calhanoglua i Bendera, a zaigrao je i Dario Krešić, koji je stao na gol u 86. minuti zamijenivši Lena.

Ovog vikenda u Njemačkoj se igraju utakmice 1. kola kupa, a u subotnjim poslijepodnevnim okršajima nije bilo iznenađenja.

Branitelj titule Wolfsburg bez problema je svladao Stuttgarter Kickers 4:1. Strijelci za vukove bili su Kruse, Dost, De Bruyne i Bendtner, a Ivan Perišić za goste je odigrao 63 minute, piše Goal.

Bayer Leverkusen slavio je kod Lottea sa 3:0 uz golove Kiesslinga, Calhanoglua i Bendera, a zaigrao je i Dario Krešić, koji je stao na gol u 86. minuti zamijenivši Lena. Tin Jedvaj nije konkurirao za sastav Bayera.

Schalke je 'razbio' Duisburg sa 5:0, a strijelci su bili Huntelaar, Nastasić, Geis, Di Santo i Goretzka. Duisburgu je Bajić isključen već u 31. minuti.

Dalje je prošao Köln, koji je sa 4:0 svladao Meppen, Eintracht Frankfurt dobio je Bremer 3:0, a Braunschweig Hallescher 1:0.

Nakon produžetka Werder Bremen je prošao Wurzburger s 2:0.

Dodajmo kako je moskovski Lokomotiv u 4. kolu ruskog prvenstva slavio na gostovanju kod Urala (3:1), a cijelu utakmicu za pobjedničku momčad odigrao je Vedran Ćorluka. Lokomotiv se pobjedom popeo na vodeće mjesto ljestvice (10 bodova), no ima utakmicu više od prvih pratitelja Zenita (9), CSKA (9) i Spartaka (7).

>>Mandžukić umalo tragičar, ali donio je Juventusu prvi trofej u sezoni!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije